opskrifter
Søg i 12.572 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Puerco pibil

Puerco pibil

Puerco pibil
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(163)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Puerco pibil
19.775
Visninger
345
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1½ dl presset appelsinsaft
¾ dl presset citronsaft
2 finthakkede chilipeber
1 spsk. paprika
2 fed finthakket hvidløg
½ tsk. tørret oregano
½ tsk. knust kommen
¼ tsk. nelliker
¼ tsk. kanel
2 tsk. salt
1 god sjat tequilla (2 dl)
Peber
500 g. svinekød
12 tortillas


SÅDAN GØR DU
Bland saften af appelsin og citron i en skål.
Fjern kerner og de hvide vægge i chilien og hak dem fint. Tilsæt dem sammen med paprika, hvidløg, oregano, kommen, nelliker, kanel, tequila, salt og peber og blend det godt.
Skær kødet ud i 5 cm store tern. Læg dem i en pose og hæld den krydrede væske over. Ælt posen, så alt blandes sammen og lad den hvile i et 3-4 timer.
Læg kødstykkerne og marinaden i et ildfast fad, og læg to lag folie over, så det dækker helt tæt. steg det hele mørt i 1 ¾ - 2 timer ved ca. 160° (alm. Ovn).
Spis varme tortillas eller ris til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Henrik
18.07.2011, 22:03
Tak for kommentaren Henrik. Der er noget at arbejde videre med. Desværre bor jeg i en by, hvor asiatiske eller for den sags skyld etniske butikker er ikke eksisterende. Hvis jeg ikke ligefrem skal importere fra en af de danske storbyer må jeg finde noget der er i "den henretning". M.v.h. Henrik

Bruger billede
Henrik Olsen
09.07.2011, 16:09
Hej Henrik & Thor. Bananblade kan købes i mange asiatiske forretninger. For at lave sovsen mere rød kan du bruge Achiote det er knuste annatto frø, for lave sovsen mere jævn bland harina de maiz (majsmel)rørt op med vand. Mvh. Henrik.

Bruger billede
Henrik
09.07.2011, 11:36
Hej Thor Undskyld det sene svar :-S Det eneste jeg på stående fod kan komme på er at selv om jeg skriver at det skal pakkes helt tæt ind så skal det ikke være så tæt at væsken ikke langsomt kan fordampe. Den originale opskrift forlanger bananblade som nok er meget svære at få i DK og jeg tror ikke de kan være 100% tætte. M.v.h. Henrik

Thor Munck-Grønbæk
07.09.2010, 22:06
Hej Henrik. Jeg forsøgte mig med denne ret efter inspiration fra filmen "Once upon a time in Mexico" og din opskrift. Men det var ikke særlig vellykket. Kødet flød rundt i en gul, næsten klar sovs og var slet ikke en lækker tyk og rød sovs som på dit billede. Kunne der mangle noget i din opskrift?


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Puerco pibil opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Puerco pibil med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Puerco pibil, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Gammeldaws æbleskiver     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Karbonader i fløde/porre sauce     Børnenes kokoskugler     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Oldes Kokoskranse     Lagkage med karamelmousse, lakridslag og hvid brownie     Mælkesnitter     Syltede valnødder     Kanelsnegle kagemand     Vegetar wok med grøntsager     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldaws æbleflæsk.     Tranebærsauce     Biscotti, sprøde julesmåkager     pommes anna     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]