opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Puerco pibil

Puerco pibil

Puerco pibil
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(163)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Puerco pibil
21.983
Visninger
367
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1½ dl presset appelsinsaft
¾ dl presset citronsaft
2 finthakkede chilipeber
1 spsk. paprika
2 fed finthakket hvidløg
½ tsk. tørret oregano
½ tsk. knust kommen
¼ tsk. nelliker
¼ tsk. kanel
2 tsk. salt
1 god sjat tequilla (2 dl)
Peber
500 g. svinekød
12 tortillas


SÅDAN GØR DU
Bland saften af appelsin og citron i en skål.
Fjern kerner og de hvide vægge i chilien og hak dem fint. Tilsæt dem sammen med paprika, hvidløg, oregano, kommen, nelliker, kanel, tequila, salt og peber og blend det godt.
Skær kødet ud i 5 cm store tern. Læg dem i en pose og hæld den krydrede væske over. Ælt posen, så alt blandes sammen og lad den hvile i et 3-4 timer.
Læg kødstykkerne og marinaden i et ildfast fad, og læg to lag folie over, så det dækker helt tæt. steg det hele mørt i 1 ¾ - 2 timer ved ca. 160° (alm. Ovn).
Spis varme tortillas eller ris til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Henrik
18.07.2011, 22:03
Tak for kommentaren Henrik. Der er noget at arbejde videre med. Desværre bor jeg i en by, hvor asiatiske eller for den sags skyld etniske butikker er ikke eksisterende. Hvis jeg ikke ligefrem skal importere fra en af de danske storbyer må jeg finde noget der er i "den henretning". M.v.h. Henrik

Bruger billede
Henrik Olsen
09.07.2011, 16:09
Hej Henrik & Thor. Bananblade kan købes i mange asiatiske forretninger. For at lave sovsen mere rød kan du bruge Achiote det er knuste annatto frø, for lave sovsen mere jævn bland harina de maiz (majsmel)rørt op med vand. Mvh. Henrik.

Bruger billede
Henrik
09.07.2011, 11:36
Hej Thor Undskyld det sene svar :-S Det eneste jeg på stående fod kan komme på er at selv om jeg skriver at det skal pakkes helt tæt ind så skal det ikke være så tæt at væsken ikke langsomt kan fordampe. Den originale opskrift forlanger bananblade som nok er meget svære at få i DK og jeg tror ikke de kan være 100% tætte. M.v.h. Henrik

Thor Munck-Grønbæk
07.09.2010, 22:06
Hej Henrik. Jeg forsøgte mig med denne ret efter inspiration fra filmen "Once upon a time in Mexico" og din opskrift. Men det var ikke særlig vellykket. Kødet flød rundt i en gul, næsten klar sovs og var slet ikke en lækker tyk og rød sovs som på dit billede. Kunne der mangle noget i din opskrift?
 
Denne gode opskrift på Puerco pibil med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Puerco pibil, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Lækre sprøde æbleskiver og varm gløgg til de 4 advent søndage
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Børnenes kokoskugler     Nemme æbleskiver     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Oldes Kokoskranse     Farmors æbleskiver     Hjemmelavede snebolde med marcipan og sprød chokolade     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Trylledej (ikke spiseligt)     Glace til kage     Røræg i ovn     æbleskiver med gær     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mandel-macipan småkager     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Svampet kanelkage     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Knasende chokolade cornflakes     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]