opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pasta Cabonara (Uden fløde og æg)

Pasta Cabonara (Uden fløde og æg)

Pasta Cabonara (Uden fløde og æg)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(55)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.249
Visninger
165
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
300g Penne (må gerne være af god kvalitet, andet pasta kan bruges, men penne er at foretrække)
1 spsk olivenolie
2 pk bacon i skiver
1 stort rødløg
2 fed hvidløg
100g friskrevet parmasanost
ca. 200g græsk youghurt
friskkværnet peber
8-12 blade basilikum
friskhakket persille (ca. samme mængde)

basilikum og persille er ikke en nødvendighed, men jeg synes at det giver lige den tand ekstra ;)

evt. 150-200g frisk champignon (el. et glas)


SÅDAN GØR DU
Dette er en modificeret opskrift på pasta cabonara, da jeg spiste det så meget en overgang, at jeg valgte at lave en udgave, der ikke indeholdt hverken fløde eller æg.

Kog penne i ca. 1½ l godt saltet vand

Hak rødløg fint og kom det i en varm dyb pande (en gryde eller wok kan også gøre det.)
skær baconskiverne i små tern (ca. 2x2cm) og tilsæt til løgene i panden. Hak hvidløg, basilikum og persille og tilsæt til løg og bacon. Det er vigtigt at bacon ikke bliver sprødstegt, men at det stadig er blødt (nærmest skinkeagtigt). Hvis du gerne vil have champignons i, skal de tilsættes nu. Når løg, bacon, krydderier og evt. champignons er ved at være færdigt, tilsætter jeg ca. 1dl af pastavandet. Lad det koge lidt ind, stadig under høj varme, tilsæt den græske youghurt, rør sammen til en god sauce (vurder her om der evt. skal lidt ekstra pastavand eller youghurt i). Tilsæt Penne, rør godt rundt, og tilsæt tilsidst den friskrevet parmasanost, og masser af friskværnet peber. Rør rundt en sidste gang og retten er færdig.

Ikke helt så fed som traditionel cabonara, smager stadig fantastisk og man kan servere den noget varmere end traditionelt, da der ikke er æg i.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pasta Cabonara (Uden fløde og æg) fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pasta Cabonara (Uden fløde og æg), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Konfekt med Bailey     Indbagte rejer     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Børnenes kokoskugler     Stegt flæsk m. persillesovs     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Ovnstegt røget medister     Mandarin kage     Spaghetti med kødsovs     Creole krydderi mix      Raclette med det hele     Byggrød med pære     Fyldt kalkunbryst med feta og persille     Rutebiler     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Knasende chokolade cornflakes     Biscotti, sprøde julesmåkager     Andebryst i ovn til mange     Oldes Kokoskranse     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]