Annoncering | Mobil/tablet version | 222 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.409 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pasta Cabonara (Uden fløde og æg)

Pasta Cabonara (Uden fløde og æg)

Pasta Cabonara (Uden fløde og æg)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(55)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.756
Visninger
147
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Dennis Kristensen

DU SKAL BRUGE
300g Penne (må gerne være af god kvalitet, andet pasta kan bruges, men penne er at foretrække)
1 spsk olivenolie
2 pk bacon i skiver
1 stort rødløg
2 fed hvidløg
100g friskrevet parmasanost
ca. 200g græsk youghurt
friskkværnet peber
8-12 blade basilikum
friskhakket persille (ca. samme mængde)

basilikum og persille er ikke en nødvendighed, men jeg synes at det giver lige den tand ekstra ;)

evt. 150-200g frisk champignon (el. et glas)


SÅDAN GØR DU
Dette er en modificeret opskrift på pasta cabonara, da jeg spiste det så meget en overgang, at jeg valgte at lave en udgave, der ikke indeholdt hverken fløde eller æg.

Kog penne i ca. 1½ l godt saltet vand

Hak rødløg fint og kom det i en varm dyb pande (en gryde eller wok kan også gøre det.)
skær baconskiverne i små tern (ca. 2x2cm) og tilsæt til løgene i panden. Hak hvidløg, basilikum og persille og tilsæt til løg og bacon. Det er vigtigt at bacon ikke bliver sprødstegt, men at det stadig er blødt (nærmest skinkeagtigt). Hvis du gerne vil have champignons i, skal de tilsættes nu. Når løg, bacon, krydderier og evt. champignons er ved at være færdigt, tilsætter jeg ca. 1dl af pastavandet. Lad det koge lidt ind, stadig under høj varme, tilsæt den græske youghurt, rør sammen til en god sauce (vurder her om der evt. skal lidt ekstra pastavand eller youghurt i). Tilsæt Penne, rør godt rundt, og tilsæt tilsidst den friskrevet parmasanost, og masser af friskværnet peber. Rør rundt en sidste gang og retten er færdig.

Ikke helt så fed som traditionel cabonara, smager stadig fantastisk og man kan servere den noget varmere end traditionelt, da der ikke er æg i.

 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pasta Cabonara (Uden fløde og æg) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pasta Cabonara (Uden fløde og æg) fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pasta Cabonara (Uden fløde og æg), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Grillet vildt dyrekølle     Røræg i ovn     Den bedste Kylling i Karry!     Rejeroulade med spinat.     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Sukkerfri Vanillekranse     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Krydder frikadeller     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Nemme pølsehorn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Stikkelsbærtærte     Fødselsdags pølsehorn     Svampet kanelkage     Spaghetti med verdens bedste kødsauce     Omelet m. skinke og ost     Fiskefilet med kartofler og persillesauce.     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Frisk pasta med laks og flødesovs     Panang karrypasta med kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com