opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pasta Cabonara (Uden fløde og æg)

Pasta Cabonara (Uden fløde og æg)

Pasta Cabonara (Uden fløde og æg)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(55)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.183
Visninger
161
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
300g Penne (må gerne være af god kvalitet, andet pasta kan bruges, men penne er at foretrække)
1 spsk olivenolie
2 pk bacon i skiver
1 stort rødløg
2 fed hvidløg
100g friskrevet parmasanost
ca. 200g græsk youghurt
friskkværnet peber
8-12 blade basilikum
friskhakket persille (ca. samme mængde)

basilikum og persille er ikke en nødvendighed, men jeg synes at det giver lige den tand ekstra ;)

evt. 150-200g frisk champignon (el. et glas)


SÅDAN GØR DU
Dette er en modificeret opskrift på pasta cabonara, da jeg spiste det så meget en overgang, at jeg valgte at lave en udgave, der ikke indeholdt hverken fløde eller æg.

Kog penne i ca. 1½ l godt saltet vand

Hak rødløg fint og kom det i en varm dyb pande (en gryde eller wok kan også gøre det.)
skær baconskiverne i små tern (ca. 2x2cm) og tilsæt til løgene i panden. Hak hvidløg, basilikum og persille og tilsæt til løg og bacon. Det er vigtigt at bacon ikke bliver sprødstegt, men at det stadig er blødt (nærmest skinkeagtigt). Hvis du gerne vil have champignons i, skal de tilsættes nu. Når løg, bacon, krydderier og evt. champignons er ved at være færdigt, tilsætter jeg ca. 1dl af pastavandet. Lad det koge lidt ind, stadig under høj varme, tilsæt den græske youghurt, rør sammen til en god sauce (vurder her om der evt. skal lidt ekstra pastavand eller youghurt i). Tilsæt Penne, rør godt rundt, og tilsæt tilsidst den friskrevet parmasanost, og masser af friskværnet peber. Rør rundt en sidste gang og retten er færdig.

Ikke helt så fed som traditionel cabonara, smager stadig fantastisk og man kan servere den noget varmere end traditionelt, da der ikke er æg i.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pasta Cabonara (Uden fløde og æg) fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pasta Cabonara (Uden fløde og æg), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Kogning af majs     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Tabouleh salat     Fyldte tomater med spinat og solsikkekerner.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Paprikasauce     Grillet kyllingefilet     Grillspyd     Solbærsyltetøj med rom     kartofler på spinatbund     Jordbærtærte som hos bageren     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Nemme æbleskiver     Guf Guf kage     Vinbladsdolmer.     Brun sovs     Marsbar is     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]