Sesamboller: 10g Margarine, 1½ dl mælk, ½ pk gær, 1 sammenpisket æg, ½ ts salt, ½ dl grahamsmel, ½ dl fuldkornsmel, ca. 2 dl hvedemel, Sesamfrø, Æg til pensling.
Bøf: 325g hakket oksekød, 40g margarine, salt, peber, 1 løg, salat, tomat, agurk.
Bollerne:
1. Margarinen smeltes og mælken tilsættes.
2. Gæren røres ud i blandingen.
3. Alle ingredienser kommes i en skål og æltes.
4. Dejen formes til 4 store boller
5. Bollerne sættes på plade på bagepapir og hæver i en ½ time
6. Pensles med æg og drysses med frø
7. bages ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Bøfferne:
1. Form 4 bøffer, tryk dem lidt flade.
2. Kom margarine på panden og steg bøfferne ca. 2-3 min. på hver side.
3. Skær løget i skiver. skyl salat, tomat og agurk.skær i skiver
Flæk bollerne og læg tingene i din egen rækkefølge.
(server med pommes frites)