Giv nudlerne et lyn opkog i kogende vand m en smule olie i, samt salt. De må ikke koges helt møre. Tag dem op og lad dem dryppe helt af.
Steg kyllinge filétterne til de er gyldne og gennemstegte. Skær dem så i mundrette skiver.
Skær alle grønsagerne i passende stave/stykker, skyl bønnespirerne, rens og pluk broccoli i små stykker.
Pres hvidløget.
Hæld nu passende olie i en wok gryde. Lad olien blive godt varm inden du tilsætter grønsagerne. Svits dem lynhurtigt, og tilsæt straks soya, 2-3 spsk. fiskesauce og hvidløg. Vend nudlerne i og tilsæt så citronsaften og smag til med salt og peber. Tilsidst vendes kyllingestykkerne i retten.
Hvis nudlerne ikke kan være i wokken samtidig med grønsagerne, plejer jeg at bruge en bradepande at vende det hele sammen i tilsidst. Så kan retten osse holdes varm i ovnen lidt hvis det er nødvendigt. Men skal helst serveres ret hurtigt da den ellers bliver kedelig med grønsagerne.
Serveres rygende varm evt. med flutes
20.11.2010, 07:47