opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vol-au-vent m. rejestuvning

Vol-au-vent m. rejestuvning

Vol-au-vent m. rejestuvning
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(206)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Vol-au-vent m. rejestuvning
28.483
Visninger
329
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 15.11.2020 Vol-au-vent m. rejestuvning var dagens opskrift den 15.11.2020



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 pk. frossen butterdej (m. 6 små plader i hver)
Ca. 300 g. rejer
1 ds. asparges
1 løg
1/4 piskefløde
ca. 1/2 dl. hvidvin
hvedemel
magarine

Pynt:
purløg
dilddressing
citron & evt. persille


SÅDAN GØR DU
Tø butterdejs pladerne og stik dem ud med et glas så du får 4 stk. af 1 plade. Læg en plade ud på en bageplade og pensl den med æg. tag så et mindre glas og stik de allerede udstukne cirkler ud, så der blir en ring af ca. 1 cm bredde. Læg en ring på den smurte cirkel.Pensl igen m æg, og læg den sidste ring ovenpå. Sådan gør du med dem alle. Bag dem ca. 10 min. i ovnen v. 200 g.

Smelt lidt magarine i en gryde og hak løget fint og steg dem bløde heri, men IKKE brune.
Tilsæt så lidt mel til en opbagning.
Hæld piskefløden, hvidvin og aspargesvand i og bag op. Tislsidst vender du rejer og asparges i og smager til med salt og peber.

Saucen fordeles i de små vol-au-vents. Lægges på en tallerken pyntet med dressing, citron, persille og et par strimler purløg henover..
SERVERING
Serveres med koldt hvidvin.
Vol-au-vent m. rejestuvning - 9036-069.JPGVol-au-vent m. rejestuvning - 9036-070.JPG
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Vol-au-vent m. rejestuvning med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vol-au-vent m. rejestuvning, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Blommetrifli     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Pærekage med kanel     Røræg i ovn     Den bedste ungarske gullasch     Helstegt grillet oksefilet     irsk stuvning med svinekød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Blommelikør     Helstegt Oksestriploin     Omelet m. skinke og ost     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Raclette med det hele     Brunch pølser,æg og bacon     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Stegt flæsk i ovn med persille sovs      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]