opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vol-au-vent m. rejestuvning

Vol-au-vent m. rejestuvning

Vol-au-vent m. rejestuvning
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(195)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Vol-au-vent m. rejestuvning
21.994
Visninger
313
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 28.12.2019 Vol-au-vent m. rejestuvning var dagens opskrift den 28.12.2019



DU SKAL BRUGE
2 pk. frossen butterdej (m. 6 små plader i hver)
Ca. 300 g. rejer
1 ds. asparges
1 løg
1/4 piskefløde
ca. 1/2 dl. hvidvin
hvedemel
magarine

Pynt:
purløg
dilddressing
citron & evt. persille


SÅDAN GØR DU
Tø butterdejs pladerne og stik dem ud med et glas så du får 4 stk. af 1 plade. Læg en plade ud på en bageplade og pensl den med æg. tag så et mindre glas og stik de allerede udstukne cirkler ud, så der blir en ring af ca. 1 cm bredde. Læg en ring på den smurte cirkel.Pensl igen m æg, og læg den sidste ring ovenpå. Sådan gør du med dem alle. Bag dem ca. 10 min. i ovnen v. 200 g.

Smelt lidt magarine i en gryde og hak løget fint og steg dem bløde heri, men IKKE brune.
Tilsæt så lidt mel til en opbagning.
Hæld piskefløden, hvidvin og aspargesvand i og bag op. Tislsidst vender du rejer og asparges i og smager til med salt og peber.

Saucen fordeles i de små vol-au-vents. Lægges på en tallerken pyntet med dressing, citron, persille og et par strimler purløg henover..
SERVERING
Serveres med koldt hvidvin.
Vol-au-vent m. rejestuvning - 9036-069.JPGVol-au-vent m. rejestuvning - 9036-070.JPG
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Vol-au-vent m. rejestuvning med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vol-au-vent m. rejestuvning, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Ufo'er     Trylledej (ikke spiseligt)     Svampet kanelkage     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nemme pølsehorn     Hjemmelavet modellervoks     Mælkesnitter     Påskekyllinger af kogte æg     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Indbagte rejer     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Franskbrød II     Pirogger med oksekød     Supersprøde havregrynskager.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hjemmelavet Parfait-is     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Grovboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]