Tø butterdejs pladerne og stik dem ud med et glas så du får 4 stk. af 1 plade. Læg en plade ud på en bageplade og pensl den med æg. tag så et mindre glas og stik de allerede udstukne cirkler ud, så der blir en ring af ca. 1 cm bredde. Læg en ring på den smurte cirkel.Pensl igen m æg, og læg den sidste ring ovenpå. Sådan gør du med dem alle. Bag dem ca. 10 min. i ovnen v. 200 g.
Smelt lidt magarine i en gryde og hak løget fint og steg dem bløde heri, men IKKE brune.
Tilsæt så lidt mel til en opbagning.
Hæld piskefløden, hvidvin og aspargesvand i og bag op. Tislsidst vender du rejer og asparges i og smager til med salt og peber.
Saucen fordeles i de små vol-au-vents. Lægges på en tallerken pyntet med dressing, citron, persille og et par strimler purløg henover..
Serveres med koldt hvidvin.