opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vol-au-vent m. rejestuvning

Vol-au-vent m. rejestuvning

Vol-au-vent m. rejestuvning
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(192)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Vol-au-vent m. rejestuvning
19.558
Visninger
291
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 pk. frossen butterdej (m. 6 små plader i hver)
Ca. 300 g. rejer
1 ds. asparges
1 løg
1/4 piskefløde
ca. 1/2 dl. hvidvin
hvedemel
magarine

Pynt:
purløg
dilddressing
citron & evt. persille


SÅDAN GØR DU
Tø butterdejs pladerne og stik dem ud med et glas så du får 4 stk. af 1 plade. Læg en plade ud på en bageplade og pensl den med æg. tag så et mindre glas og stik de allerede udstukne cirkler ud, så der blir en ring af ca. 1 cm bredde. Læg en ring på den smurte cirkel.Pensl igen m æg, og læg den sidste ring ovenpå. Sådan gør du med dem alle. Bag dem ca. 10 min. i ovnen v. 200 g.

Smelt lidt magarine i en gryde og hak løget fint og steg dem bløde heri, men IKKE brune.
Tilsæt så lidt mel til en opbagning.
Hæld piskefløden, hvidvin og aspargesvand i og bag op. Tislsidst vender du rejer og asparges i og smager til med salt og peber.

Saucen fordeles i de små vol-au-vents. Lægges på en tallerken pyntet med dressing, citron, persille og et par strimler purløg henover..
SERVERING
Serveres med koldt hvidvin.
Vol-au-vent m. rejestuvning - 9036-069.JPGVol-au-vent m. rejestuvning - 9036-070.JPG
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Vol-au-vent m. rejestuvning med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vol-au-vent m. rejestuvning, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Klamme fingre     Kvædemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grovboller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Trylledej (ikke spiseligt)     Raclette med det hele     Pasta Cabonara uden æg     Oldemors sirupskage - nem og lækker     irsk stuvning med svinekød     Brownie med saltkaramel midte     Hjemmelavet modellervoks     Helstegt Oksestriploin     Halloween kage kirkegård     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grønkålssalat med mandler og æbler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]