opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Risotto med svampe

Risotto med svampe

Risotto med svampe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(211)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.779
Visninger
368
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
5 spsk. olivenolie
1 lille løg i små tern
200 g. svampe i skiver
2 dl. risotto ris
1½ dl. tør hvidvin
7 dl. hønsebouillon (kogende)
100 g friskrevet parmasan ost
1½ spsk. mascarpone
salt, peber
1 dl hakket bredbladet persille


SÅDAN GØR DU
Olivenolien varmes op og løg svitses heri. Svampe tilsættes og blandingen simrer i ca. 5 minutter. Risottoris tilsættes og steges med 2 min.Hvidvin tilsættes og når det er kogt ind, tilsættes lidt kogende bouillon lidt ad gangen under omrøring. Der tilsættes bouillon ca. hver 2 min til det er opsuget af risene. Når bouillonen er opsuget af risene og det hele har en god koncistens smages til med salt og peber der tilsættes mascarpone og parmasan og der røres godt rundt. Persille blandes i og det hele serveres rygende varmt.
SERVERING
Serveres med frisk flutes. gerne hjemmebagt
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Risotto med svampe fra Maduniverset.dk i kategorien Ris opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Risotto med svampe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Fondue     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Victoria-kage med fyld     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Kold avocadosuppe med fløde     Sellerifrikadeller de bedste.     Raclette med det hele     Rebildsalat     Ovnsstegt laks i folie     Boller med olie     Banankage -uden fedt     Farmors æbleskiver     Majs kolber på grill     Flødestuvet spinat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]