opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Christina´s pikantkylling i fad

Christina´s pikantkylling i fad

Christina´s pikantkylling i fad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(480)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Christina´s pikantkylling i fad
139.054
Visninger
4.685
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 26.01.2015 Christina´s pikantkylling i fad var dagens opskrift den 26.01.2015



DU SKAL BRUGE
6-8 store kyllingebryst filetter
2 pk. sliced bacon
1-2 bk. pikant ost fra Buko
2-3 pk. frisk båndpasta(spinat og/eller tomat)
3 flasker maizena madlavningsfløde 7 %
1 bundt friske porrer
1 broccoli
1 rød-1 gul-1 grøn peber
4 fed hvidløg
salt - peber - paprika


SÅDAN GØR DU
Rens porrerne og skær dem i skrå skiver. Skyl og skær peberfrugterne i stave. Broccolien brækkes i små buketter, skær lidt af stokken i tynde skiver osse.
Hvidløgene hakkes fint eller presse.

Krydr kyllingefiletterne godt med salt, peber og en del paprika. (der skal ikke spares på krydderierne). Brun dem så de tar lidt farve.

Fordel alle grønsagerne i et smurt ildfast fad. Fordel båndpastaen henover. Hæld så fløden henover det hele og krydr med salt, peber og godt med paprika.
Læg kyllingestykkerne henover pastaen, og smør dem med et godt lag pikantost. Fordel bacon skiverne henover osten.

fadet sættes i ovnen v. ca 200 g. i 50 min.
Baconen skal være sprød!
SERVERING
Serveres rygende varm med grov brød til.
Christina´s pikantkylling i fad - 9121-026.JPGChristina´s pikantkylling i fad - 9121-027.JPGChristina´s pikantkylling i fad - 9121-029.JPGChristina´s pikantkylling i fad - 9121-032.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Deni
08.11.2013, 21:30
hej med dig jeg vil utrolig gerne lave den men alt skal vare raat naar man putter det i fadet ?? pasta og grontsagerne mange hilsner deni

Bruger billede
Niels Høeg
30.07.2012, 18:23
Jeg er en notorisk grovæder, så jeg serverede den med safranris, i stedet for groft brød. Ikke ilde (jysk)

Bruger billede
Tina Dalgaard Hansen
17.07.2009, 20:54
Hej Anne... Fordi der er tomater på billedet, var simpelthen fordi jeg netop den dag, havde en del tomater der skulle bruges..dem valgte jeg så at putte i osse for at få dem brugt. Hvilke grønsager man vil bruge, kan man jo variere alt efter hvad man lige er til, eller hvad man har i køleskabet ;-) Billederne er mest på for at det gør det lettere at få en forestilling om hvordan retten laves -ser ud.

Anne
12.07.2009, 23:20
Dog undrer jeg mig over at der er tomater på billedet, men ikke i opskriften?

Anne
12.07.2009, 23:18
Det er en okay ret. Ikke min favorit, men spændende mad. Jeg lavede den til 10 personer med 2kg kylling og så puttede jeg det i en bradepande. Hvis andre overvejer det, skal man IKKE have bagepapir i bunden ;) Det falder fra hinanden. Retten mætter rigtig meget, så her var der ikke så meget plads til dessert. En ret jeg nok laver igen, men nok helst til hverdag.

Dennis Johansen
05.05.2009, 20:54
Det er en lækker opskrift - takker på vegne af mig selv og kæresten for en dejlig middag
 
Denne gode opskrift på Christina´s pikantkylling i fad med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Christina´s pikantkylling i fad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt grillet oksefilet     Pasta Bernaise     Grillet vildt dyrekølle     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Grillspyd     Gulerodskage (Rå)     Tvebakkekage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig pæretærte     Helstegt Oksestriploin     Kogning af majs     Grillet jomfruhummerhaler     Brownie med saltkaramel midte     Ribssaft     Helstegt Oksemørbrad I Marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]