Annoncering | Mobil/tablet version | 275 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.418 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Christina´s pikantkylling i fad

Christina´s pikantkylling i fad

Christina´s pikantkylling i fad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(465)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Christina´s pikantkylling i fad
120.227
Visninger
4.369
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tina Dalgaard Hansen

var dagens opskrift 26.01.2015 Christina´s pikantkylling i fad var dagens opskrift den 26.01.2015

DU SKAL BRUGE
6-8 store kyllingebryst filetter
2 pk. sliced bacon
1-2 bk. pikant ost fra Buko
2-3 pk. frisk båndpasta(spinat og/eller tomat)
3 flasker maizena madlavningsfløde 7 %
1 bundt friske porrer
1 broccoli
1 rød-1 gul-1 grøn peber
4 fed hvidløg
salt - peber - paprika


SÅDAN GØR DU
Rens porrerne og skær dem i skrå skiver. Skyl og skær peberfrugterne i stave. Broccolien brækkes i små buketter, skær lidt af stokken i tynde skiver osse.
Hvidløgene hakkes fint eller presse.

Krydr kyllingefiletterne godt med salt, peber og en del paprika. (der skal ikke spares på krydderierne). Brun dem så de tar lidt farve.

Fordel alle grønsagerne i et smurt ildfast fad. Fordel båndpastaen henover. Hæld så fløden henover det hele og krydr med salt, peber og godt med paprika.
Læg kyllingestykkerne henover pastaen, og smør dem med et godt lag pikantost. Fordel bacon skiverne henover osten.

fadet sættes i ovnen v. ca 200 g. i 50 min.
Baconen skal være sprød!
SERVERING
Serveres rygende varm med grov brød til.
Christina´s pikantkylling i fad - 9121-026.JPGChristina´s pikantkylling i fad - 9121-027.JPGChristina´s pikantkylling i fad - 9121-029.JPGChristina´s pikantkylling i fad - 9121-032.JPG

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Deni
08.11.2013, 21:30
hej med dig jeg vil utrolig gerne lave den men alt skal vare raat naar man putter det i fadet ?? pasta og grontsagerne mange hilsner deni

Bruger billede
Niels Høeg
30.07.2012, 18:23
Jeg er en notorisk grovæder, så jeg serverede den med safranris, i stedet for groft brød. Ikke ilde (jysk)

Bruger billede
Tina Dalgaard Hansen
17.07.2009, 20:54
Hej Anne... Fordi der er tomater på billedet, var simpelthen fordi jeg netop den dag, havde en del tomater der skulle bruges..dem valgte jeg så at putte i osse for at få dem brugt. Hvilke grønsager man vil bruge, kan man jo variere alt efter hvad man lige er til, eller hvad man har i køleskabet ;-) Billederne er mest på for at det gør det lettere at få en forestilling om hvordan retten laves -ser ud.

Anne
12.07.2009, 23:20
Dog undrer jeg mig over at der er tomater på billedet, men ikke i opskriften?

Anne
12.07.2009, 23:18
Det er en okay ret. Ikke min favorit, men spændende mad. Jeg lavede den til 10 personer med 2kg kylling og så puttede jeg det i en bradepande. Hvis andre overvejer det, skal man IKKE have bagepapir i bunden ;) Det falder fra hinanden. Retten mætter rigtig meget, så her var der ikke så meget plads til dessert. En ret jeg nok laver igen, men nok helst til hverdag.

Dennis Johansen
05.05.2009, 20:54
Det er en lækker opskrift - takker på vegne af mig selv og kæresten for en dejlig middag


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Christina´s pikantkylling i fad opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Christina´s pikantkylling i fad med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Christina´s pikantkylling i fad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet lakseside     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Nemme pølsehorn     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Nachos m/kylling     Krydder frikadeller     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Pastaret i fad     Græske frikadeller     Mørbradgryde m. ris     Gullasch med kartoffelmos     Spagetti carbonara     Røræg i ovn     Christina´s pikantkylling i fad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com