opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Christina´s pikantkylling i fad

Christina´s pikantkylling i fad

Christina´s pikantkylling i fad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(474)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Christina´s pikantkylling i fad
129.096
Visninger
4.542
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 26.01.2015 Christina´s pikantkylling i fad var dagens opskrift den 26.01.2015

DU SKAL BRUGE
6-8 store kyllingebryst filetter
2 pk. sliced bacon
1-2 bk. pikant ost fra Buko
2-3 pk. frisk båndpasta(spinat og/eller tomat)
3 flasker maizena madlavningsfløde 7 %
1 bundt friske porrer
1 broccoli
1 rød-1 gul-1 grøn peber
4 fed hvidløg
salt - peber - paprika


SÅDAN GØR DU
Rens porrerne og skær dem i skrå skiver. Skyl og skær peberfrugterne i stave. Broccolien brækkes i små buketter, skær lidt af stokken i tynde skiver osse.
Hvidløgene hakkes fint eller presse.

Krydr kyllingefiletterne godt med salt, peber og en del paprika. (der skal ikke spares på krydderierne). Brun dem så de tar lidt farve.

Fordel alle grønsagerne i et smurt ildfast fad. Fordel båndpastaen henover. Hæld så fløden henover det hele og krydr med salt, peber og godt med paprika.
Læg kyllingestykkerne henover pastaen, og smør dem med et godt lag pikantost. Fordel bacon skiverne henover osten.

fadet sættes i ovnen v. ca 200 g. i 50 min.
Baconen skal være sprød!
SERVERING
Serveres rygende varm med grov brød til.
Christina´s pikantkylling i fad - 9121-026.JPGChristina´s pikantkylling i fad - 9121-027.JPGChristina´s pikantkylling i fad - 9121-029.JPGChristina´s pikantkylling i fad - 9121-032.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Deni
08.11.2013, 21:30
hej med dig jeg vil utrolig gerne lave den men alt skal vare raat naar man putter det i fadet ?? pasta og grontsagerne mange hilsner deni

Bruger billede
Niels Høeg
30.07.2012, 18:23
Jeg er en notorisk grovæder, så jeg serverede den med safranris, i stedet for groft brød. Ikke ilde (jysk)

Bruger billede
Tina Dalgaard Hansen
17.07.2009, 20:54
Hej Anne... Fordi der er tomater på billedet, var simpelthen fordi jeg netop den dag, havde en del tomater der skulle bruges..dem valgte jeg så at putte i osse for at få dem brugt. Hvilke grønsager man vil bruge, kan man jo variere alt efter hvad man lige er til, eller hvad man har i køleskabet ;-) Billederne er mest på for at det gør det lettere at få en forestilling om hvordan retten laves -ser ud.

Anne
12.07.2009, 23:20
Dog undrer jeg mig over at der er tomater på billedet, men ikke i opskriften?

Anne
12.07.2009, 23:18
Det er en okay ret. Ikke min favorit, men spændende mad. Jeg lavede den til 10 personer med 2kg kylling og så puttede jeg det i en bradepande. Hvis andre overvejer det, skal man IKKE have bagepapir i bunden ;) Det falder fra hinanden. Retten mætter rigtig meget, så her var der ikke så meget plads til dessert. En ret jeg nok laver igen, men nok helst til hverdag.

Dennis Johansen
05.05.2009, 20:54
Det er en lækker opskrift - takker på vegne af mig selv og kæresten for en dejlig middag


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Christina´s pikantkylling i fad opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Christina´s pikantkylling i fad med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Christina´s pikantkylling i fad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Helstegt grillet oksefilet     Helstegt Oksestriploin     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Bagte Kartofler på Grill     Røræg i ovn     Marinade til kyllingfilet     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Svampet kanelkage     Lagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær     Grillet vildt dyrekølle     Grillspyd     Tunmousse      Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Omelet m. skinke og ost     Madbrød med rosmarin     Ribssaft     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]