opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dansk bøf m. pandesauce

Dansk bøf m. pandesauce

Dansk bøf m. pandesauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(536)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Dansk bøf m. pandesauce
63.331
Visninger
625
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 29.08.2015 Dansk bøf m. pandesauce var dagens opskrift den 29.08.2015

DU SKAL BRUGE
1 1/2 kg oksefars, helst min. 10 % fedt
4 store løg
salt peber
stegemagarine

1/4 l. piskefløde
ca. 3 dl. mælk
ca. 4 spsk. hvedemel
saucekulør

kartofler
frosne ærter




SÅDAN GØR DU
Skræl kartofler og bring dem i kog i letsaltet vand. Lad dem koge til de er møre, ca. 20 min.

Del farsen op til 6-8 bøffer. Form dem og krydder dem godt med salt og masser af peber. Steg dem brune og færdige i en stegepande med en god klat magarine. Tag dem op af panden og læg dem i et fad der kan holdes varmt i ovnen.

Skær løgene i halve løgringe og steg dem i stegefedtet fra bøfferne til de er gyldne og bløde, men ikke brune.


Tilsæt så en ekstra klat magarine så det er nemmere at lave saucen.
Drys mel forsigtigt udover løgene i panden, og rør rundt med en ske til melet er jævnt fordelt og uden klumper. Hæld så piskefløden i og spæd op med mælk. Er saucen for tyk kan du spæde op med kartoffelvand. Lad saucen simre lidt. Smag til med salt og peber og kom lidt saucekulør i til farven er passende.

Giv de frosne ærter et lille opkog i en gryde. Lad dem så dryppe af.

Hæld saucen direkte fra panden og henover bøfferne i det varme fad.
SERVERING
Serveres med kartofler, grønne ærter og eller rødbeder.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Dansk bøf m. pandesauce med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dansk bøf m. pandesauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Helstegt grillet oksefilet     Grillspyd     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Solsikke/nøddekager     Helstegt Oksestriploin     Kanelsnegle kagemand     Mornay sauce     Rejeroulade med spinat.     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Nachos m/kylling     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]