opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Farseret blomkål

Farseret blomkål

Farseret blomkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(245)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.480
Visninger
306
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 blomkål
Farsblanding:
500 gr magert svinefars
1 dl mælk
1 dl vand
1 dl rasp
1½ tsk salt
½ tsk peber
1 tsk paprika
1 æg


SÅDAN GØR DU
kog blomkålet i 7-10 min.
bland vand, mælk og krydderier. Kom raspen deri. Lad det trække i ca 5 min kom derefter ægget og farsen i. Blandes godt.
Put farsblandingen over blomkålet. Glat med olie eller vand.
225 grader i ca 50-60 min.

Hvis man ønsker sovs kom vand i bunden af fadet sammen med lidt mælk og en terning. Jævnes.
SERVERING
Servering med kartofler og andre grøntsager evt ærter og majs.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Farseret blomkål fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Farseret blomkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Svampet kanelkage     Helstegt grillet oksefilet     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)     Brownie med saltkaramel midte     Grillet vildt dyrekølle     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Grillet jomfruhummerhaler     Omelet m. skinke og ost     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksemørbrad I Marinade     Grillspyd     Fersken suppe (den er genial)     Norske boller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]