opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Musling tarteletter

Musling tarteletter

Musling tarteletter
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(141)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Musling tarteletter
15.823
Visninger
312
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
5 stk. butterdej
½ Løg
400 g. muslinger i lage.
1 dl. Hvidvin
2 dl. Piskefløde
2 tomater
lidt hakket purløg
hakket persille
hakket dild
½ citron
Maisena


SÅDAN GØR DU
Skær butterdejen ud og form det til små kurve. Hvor ingredienserne skal i efter bagning i ovn ved 200 grader i 10 min.

Løgene skæres i små tern og steges af. Musligerne blandes i sammen med fløden & vinen, lad blandingen koge i 10 min. Bland derefter alle ingredienserne i gryden og lad det stå ved middel temp. i 10 min. Fyld blandingen i butterdejs kurverne, så er retten klar til servering.
SERVERING
Verdens bedste forret.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Thor (Le chef)
05.07.2001, 14:30
Til denne forret passer en god tyndsteg til som hovedret. Til kaffen kan man så servere en Mocca chokolade kage (Alles ynglings kage, hvis man kan lide chokolade) .
 
Denne gode opskrift på Musling tarteletter med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Musling tarteletter, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Franskbrød II     Dansk bøf m. pandesauce     Mangolikør     Gammeldags hønsesalat     Grillet hornfisk med sprødt skind     Hannes vafler.     Tranebærkompot     Kalveinderlår     Fyldte porto bello svampe med sesam og feta     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Klidboller     Lamme rullesteg med tomatcreme og persille     Millionbøf fedtfattig     Nakkekoteletter med bacon.     Indbagte rejer     Havregrynskugler med fløde og romessens     Dim sum     Yakisoba     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]