opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldte champions, Tiger og Daibar

Fyldte champions, Tiger og Daibar

Fyldte champions, Tiger og Daibar
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(102)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.255
Visninger
136
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
5 store champions. omkring te-underkop størrelse eller så tæt på som muligt.
5 blommetomater
125g. ost efter eget valg til at smelte i ovnen.
1/4 løg, fint hakket
100g kød efter eget valg, gerne lidt med salt i, f.eks. hamburgerryg, lidt overskudspølse, lidt kød-pålæg, skåret fint i meget små fine tern.
1 spsk smør.
salt og peber


SÅDAN GØR DU
tænd ovnen på 175g varmluft, 200 uden varmluft.
* Rens championerne.
* Fjern champion stammen og hak den fint, derefter læg det i en skål.
* Hak blommetomaterne fint og tilføj til skålen.
* Tilføj løg og kød til skålen.
* Rør det hele sammen og tilføj peber og evt. lidt salt.
* Sæt championerne, med lidt afstand til hinanden, i et ildfast fad.
* Fyld championerne med fyldet fra skålen.
* Læg en tyndt klat smør ovenpå fyldet.
* tilføj osten og sæt den i ovnen i 20 min. (eller til championen har det blødhedsniveau som du kan lide)
SERVERING
server som forret med f.eks. Drikkelse: en kold øl, et glas koldt hvidvin eller pære cider. Kød: Hvidløgskylling med agurke-relish. Brød: Ristet brød med hvidløgssmør.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fyldte champions, Tiger og Daibar fra Maduniverset.dk i kategorien Svampe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldte champions, Tiger og Daibar, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Kanelsnegle kagemand     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Grov go'e boller     Rigtige Romkugler     Fondue     Mormors citronfromage     Andebryst i ovn til mange     Spinattærte med fetaost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]