opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tabouleh salat

Tabouleh salat

Tabouleh salat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(446)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tabouleh salat
94.210
Visninger
1.909
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 24.04.2015 Tabouleh salat var dagens opskrift den 24.04.2015



DU SKAL BRUGE

2 dl bulgur
600 g modne tomater
1 stort bundt bredbladet persille
3 forårsløg
1/2 dl. olivenolie
saft af 1 hel citron
3-4 fed hvidløg
1lille rød chili
salt
peber

2 romainesalat eller babysalat


SÅDAN GØR DU
Overhæld bulguren med kogende vand så den er dækket og lad dem stå til de er bløde. Smag på dem. Er de stadig for hårde tilsættes nyt vand. Når de er bløde hældes de i en si og skylles med koldt vand. Dryppes godt af.

Tomater, persille og forårsløg hakkes fint i små bitte tern. Og vendes sammen med bulguren.

Pres saften af citronen og bland den med olie,finthakket hvidløg,finthakket chili, salt og peber. Lad den stå og trække en times tid.

Hældes over salatblandingen og vendes godt rundt. Lad salaten trække et par timer før servering.

Pluk de små salatblade af romaine salaten og skyl dem godt.
Lad dem dryppe helt af, eller gi dem en tur i salatslyngen.


SERVERING
Ved servering hælder man lidt tabouleh salat op i hvert salatblad og serverer den heri, eller man lægger salatbladene rundt i kanten på et stort fad og sætter tabouleh salaten i en skål i midten, så man kan bruge bladene som "ske" Lækker til kogte krebs, rejer eller hummerhaler. Serveret med godt brød til.
Tabouleh salat - 9211-blandet_088.JPGTabouleh salat - 9211-blandet_092.JPG
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tina Dalgaard Hansen
21.05.2010, 10:19
Hej Marie Louise. Du har ret i man normalt bruger fint bulgur og nogle bruger mere persille. Jeg synes dog bedre om der er lidt mere "bid" i den grovere bulgur, men det er jo helt op til en selv hvordan man best kan lide retten ;o) Prøv at søge på den originale opskrift... der er SÅ mange forskellige måder at tilberede Tabouleh på ;o)

Marie-Louise Nielsen
17.05.2010, 09:25
En fantastisk ret.. Jeg ville bruge fint bulgur og mere persille så salaten er mere grøn og bulguren ikke syner så meget frem...:)
 
Denne gode opskrift på Tabouleh salat med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Salat opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tabouleh salat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Fondue     Morgenbirkes - fryseegnede     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Trylledej (ikke spiseligt)     Fersken suppe (den er genial)     LCHF boller (cloud bread)     Mormors citronfromage     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Røræg i ovn     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Ovnsstegt laks i folie     Ægte indianer-røv     Suppekuren     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]