Annoncering | Mobil/tablet version | 250 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.400 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chicken curry

Chicken curry

Chicken curry
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(122)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
29.195
Visninger
268
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Sega

DU SKAL BRUGE
1/2 kg kylling (kyllingefilet er at foretrække da der ikke er ben i)
100 ml. løg (pasta)
50 ml yoghurt
1 tsk korianderpulver
3 tsk salt
1/4 tsk gurkemeje
1 tsk rød chilipulver
1 tsk hvidløgspasta (svarer til to fed)
1 tsk ingefærpasta (svare til den øverste del af lillefinger)
100 ml olie
100ml tomater -
2 grønne chili med kerner
1 tsk garam masala (kan fås i alle pakistanske eller indiske kolonialbutikker eller grønthandlere)
2 grønne kardemomme
1 stang kanel (ikke den man typisk køber i supermarkedet, men den flade som findes i den umalede garam masala blanding)
10 sorte peberkorn
7 nelliker
1/4 tsk spidskommenpulver

Pynt: friskhakket koriander


SÅDAN GØR DU
Kyllingen skal skæres i mundrette bidder.

De grønne kardemomme åbnes og frøene puttes i, man kan dog også lade skallen falde med uden at åbne den helt så frøene forbliver inde i skallen.

1. Blend følgende ingredienser i enten en miniblender eller håndblender: ingefær, hvidløg, korianderpulver, rød chili og grøn chili, gurkemeje, tomat, salt, peberkorn, nelliker, spidskommen, garam masala - tilsæt yoghurten til sidst og bland det godt sammen. Tilsæt kanelstangen og de grønne kardemomme i blandingen - blend dem ikke.

2. Steg de blendede løg i olie til de er lysebrune. Tilsæt den blendede masse af krydderier og tomat mm.

2. Bland det godt og lad det stege et minuts tid

3. Tilsæt kyllingen og bland det godt sammen.

4. Tilbered kyllingen under låg i ca. 30 minutter eller mere, alt efter hvor mør du vil have kødet og karryfarven er kommet frem.

Tilsæt kun vand for at opnå mere karryfarve, eller hvis retten er ved at sætte sig i bunden.

Pynt med friskhakket koriander.
SERVERING
Med hvide ris eller naanbrød.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Chicken curry opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Chicken curry fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chicken curry, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Boller i Karry (mælkefri)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Tunmousse      Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     Grov go'e boller     Krydder frikadeller     Nachos m/kylling     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Mørbradgryde m. ris     Hakket Oksekød med Hvidkål     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Gullasch med kartoffelmos     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com