opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chicken curry

Chicken curry

Chicken curry
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
32.496
Visninger
285
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1/2 kg kylling (kyllingefilet er at foretrække da der ikke er ben i)
100 ml. løg (pasta)
50 ml yoghurt
1 tsk korianderpulver
3 tsk salt
1/4 tsk gurkemeje
1 tsk rød chilipulver
1 tsk hvidløgspasta (svarer til to fed)
1 tsk ingefærpasta (svare til den øverste del af lillefinger)
100 ml olie
100ml tomater -
2 grønne chili med kerner
1 tsk garam masala (kan fås i alle pakistanske eller indiske kolonialbutikker eller grønthandlere)
2 grønne kardemomme
1 stang kanel (ikke den man typisk køber i supermarkedet, men den flade som findes i den umalede garam masala blanding)
10 sorte peberkorn
7 nelliker
1/4 tsk spidskommenpulver

Pynt: friskhakket koriander


SÅDAN GØR DU
Kyllingen skal skæres i mundrette bidder.

De grønne kardemomme åbnes og frøene puttes i, man kan dog også lade skallen falde med uden at åbne den helt så frøene forbliver inde i skallen.

1. Blend følgende ingredienser i enten en miniblender eller håndblender: ingefær, hvidløg, korianderpulver, rød chili og grøn chili, gurkemeje, tomat, salt, peberkorn, nelliker, spidskommen, garam masala - tilsæt yoghurten til sidst og bland det godt sammen. Tilsæt kanelstangen og de grønne kardemomme i blandingen - blend dem ikke.

2. Steg de blendede løg i olie til de er lysebrune. Tilsæt den blendede masse af krydderier og tomat mm.

2. Bland det godt og lad det stege et minuts tid

3. Tilsæt kyllingen og bland det godt sammen.

4. Tilbered kyllingen under låg i ca. 30 minutter eller mere, alt efter hvor mør du vil have kødet og karryfarven er kommet frem.

Tilsæt kun vand for at opnå mere karryfarve, eller hvis retten er ved at sætte sig i bunden.

Pynt med friskhakket koriander.
SERVERING
Med hvide ris eller naanbrød.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Chicken curry fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chicken curry, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Æblekage med kokos     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet krondyrfilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Porrer i fad med oksekød     Omelet m. skinke og ost     Kogning af majs     Karbonader i fløde/porre sauce     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Den bedste Kylling i Karry!     Kvædemarmelade     Mexicansk kyllingelasagne     Ægte indianer-røv     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]