opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler

Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler

Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(267)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler
27.299
Visninger
271
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4-8 koteletter
1 æg
rasp
hvedemel
salt og peber

1 savoykål
ca. 4 dl. mælk
3-4 spsk mel (med top)
salt peber
magarine ca. 30 g.

nye kartofler


SÅDAN GØR DU
Snit kålen fint i lange strimler, og kog det i en gryde ca. 15 min. Med lidt salt.
Lav en opbagt sauce af magarine og melet. Tilsæt kogevandet fra kålen. Og spæd op med mælk, til konsistensen er passende.

Pisk ægget ud i en tallerken med en smule mælk og dyp først koteletterne heri. Bland rasp, mel og salt og peber i en anden tallerken og vend så koteletterne heri bagefter.
Steges gyldne og færdige i en pande.

Kog kartoflerne imens.
SERVERING
Serveres rygende varmt :-)
 

Flere lækre opskrifter

TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     Kinesisk kylling i karry     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Tyske pandekager     Røræg i ovn     Oste sovs     Mormors citronfromage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Nemme flûtes     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Færøsk æblekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]