opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hamburgryg i i fad med låg på

Hamburgryg i i fad med låg på

Hamburgryg i i fad med låg på
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(65)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.492
Visninger
123
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 stk Hamburgryg
150 gram ærter
6 tomater
500 g champingion
6 æggehvider
1/2 liter madlavningsfløde
50 g mayonaise
rasp


SÅDAN GØR DU
Kog hamburgryggen i en lille time. Skær den i skiver og del hver skive i to stykker.

Dæk bunden i en ildfastfad med hamburgryg, og læg en tomat på hver skive. Fordel halvdelen af ærterne og svampene over kødet. Gentag dette engang til så der er to lag i fadet.

Bland mayonaise og fløde og held det udover retten. Pisk æggehviderne og læg det ud over retten som et låg. Herefter drysses med rasp

Retten skal herefter i ovenen en 1/2 timer ved 200 grader
SERVERING
Serveres med franske kartofler, og flute
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hamburgryg i i fad med låg på fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hamburgryg i i fad med låg på, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Kylling med cashewnødder     Suppekuren     Grov go'e boller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Raclette med det hele     Blommetrifli     Frisk pasta med laks og flødesovs     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Boller i karry af medisterpølse     Tomat/hvidløgs forret.     Rødvins glace/sauce     Hjemmelavet fyldt chokolade     Pasta med champignon og gorgonzolasauce     Ægte indianer-røv     amerikansk chokoladekage     philadelphia fyldt mørbrad     Grøntsagslasagne     Ostecreme med danablu     Mælkesnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]