opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Panæng (Super lækker stærk thai curry)!!

Panæng (Super lækker stærk thai curry)!!

Panæng (Super lækker stærk thai curry)!!
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(361)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Panæng (Super lækker stærk thai curry)!!
53.867
Visninger
1.123
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 08.08.2019 Panæng (Super lækker stærk thai curry)!! var dagens opskrift den 08.08.2019

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
500-1000 gram skært oksekød
2 hele friske chili (Rød eller grøn)
2 fed hvidløg
3 store tomater
1 bundt forårs løg
1 pakke baby majs
1 stk buillon, (okse/kylling/grøntsags Afhængig af hvilket kød der bruges)
2 dåser kokosmælk
1 hel dåse rød thai curry (Kan fås i mange supermarkeder eller special foretninger)
3-4 spiseskeer fiskesauce (Gerne "Squid Brand" fiskesauce, hvis du har mulighed for at anskaffe dette)
Karryblade (Kan være svære at få fat i og er heller ikke alfa omega)

Iceberg salat
Jasmin ris


SÅDAN GØR DU
Lynsteg kødet (Det skal siges at du kan bruge både kylling OG oksekød, alt afhængig af hvad du har mest lyst til)

Når kødet er næsten stegt, tilsæt da hvidløg, curry pasta, fiskesauce og chili og lad dette småsimre med kødet i et par minutter. (Det vil være en god ide kun at bruge noget af curry pastaen, da den ellers kan blive for stærk, så vent til senere og brug så resten mens du smager dig frem.)

Tilsæt derefter kokosmælk, minimajs, forårs løg og tomaterne, samt buillonen og lad retten småsimre i 5-8 min.
SERVERING
Serveres med de kogte jasmin ris, liggende på venstre side af tallerkenen og på højre side af tallerkenen ligges icerberg med saucen ovenpå. Velbekomme! Og husk at smid kommentar (Du kan desuden bruge både grøn, gul og rød curry, dog ikke den gule pulver karry man normalt bruger, da den ikke egner sig til thai mad)
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Dasein
06.05.2011, 19:57
Jeg vil lige knytte et par kommentare til denn eret. Jeg er novice i kogekunst osv.. Derfor er det et kæmpe problem for mig at der står "et bundt forårsløg". Er det 3 eller 6 forårsløg? 2 Ds. kokosmælk er det de store dåser eller de små, eks. kendt fra Fakta? Som nævnt, af anden, er problemet det samme med karrypastaen. Jeg nåede ikke det himmelske resultat, men heller ikke det dårlige. Jeg brugte én stor dåse(på størrelse med dem, der er flåede tomater i) kokosmælk, og 3 spiseskeer grøn karrypasta (fra den lille glas ting, der indeholder ca. 4 spsk.). Og 6 forårsløg.

Bruger billede
Niels E Jensen
29.12.2010, 20:43
Jeg har fulgt opskriften og fået et fint resultat ud af det, men blev lidt forvirret over størrelser som "1 hel dåse rød thai curry", for hvor stor er en dåse egentlig? det er vel et vidt begreb! Jeg vil nærmere sige 2-3 spiseskeer, hvis det ikke skal være alt for stærkt!

Andreas Marker
05.06.2010, 18:34
Der er jeg dog uenig, da thai bogstaver er en verden til forskel så er der ingen korrekt eller ukorrekt måde at stave det på. Du vil møde thai'er der staver det på den ene og den anden måde.

Bruger billede
Daniel Leth
03.06.2010, 13:18
Er møglækkert, hedder dog Panang.

Bruger billede
Tina Dalgaard Hansen
09.10.2009, 16:19
lyder rigtig lækkert...skal helt sikkert afprøves ;-)
 
Denne gode opskrift på Panæng (Super lækker stærk thai curry)!! med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Panæng (Super lækker stærk thai curry)!!, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Chili pasta     Kalvelårtunge grillet med rosmarin & citron med nye kartofte     Kastaniekage smagt til med rosmarin og kanel     Kødtimbale     Biscotti, sprøde julesmåkager     porter steak     Nachos m/kylling     Ved ikke helt hvad de hedder,måske roser.     Reje-meloncocktail.     Fyldte bagekartofler     Rissalat med sorte oliven og tun.     Halloween græskar hoved med frugtspyd     Blødende chokoladekage     Hakket Oksekød med Hvidkål     Kartoffelgratin     Krydret gazpacho     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     Pastaret i fad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]