opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kyllingeruller med braiserede rødbeder

Kyllingeruller med braiserede rødbeder

Kyllingeruller med braiserede rødbeder
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(63)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.865
Visninger
115
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
4 kyllingebryster.
1/2 bundt basilikum.
4 skiver smelteost.
5 deciliter hvidvin.
3 rødbeder.
2 deciliter mørk balsamicoeddike.
2 teskefulde brun farin.
Olie.
Salt og peber.
Kødsnor.


SÅDAN GØR DU
Flæk kyllingebrysterne 3/4 igennem på langs, og læg en skive ost, og fem basilikumblade ind i. Rul derefter brystfileterne sammen, og bind dem sammen med kødsnor (som en rullepølse). Kog rødbederne i letsaltet vand i cirka 5-8 minutter, og køl dem af i koldt vand. Smut skrællen af og skær rødbederne i rustikke stykker på cirka 5 gange 5 cm. Kom dem i et ildfast fad med balsamico og brun farin, tildæk med sølvpapir, og bag dem i en forvarmet ovn ved 210 grader i en halv time.
Varm en gryde med olie, og brun de rullede kyllingebryster, til de er gyldenbrune. Hæld vinen i. Lad det koge i cirka et kvarter. Tag derefter de rullede kyllingebryster op. Skær dem fri af snoren, og derefter i skrå skiver.
SERVERING
Anret først de braiserede rødbeder på midten af tallerkenen, læg kyllingeskiverne ovenpå, og hæld en smule af saucen over. Tegn derefter en streg med rødbedelagen rundt om.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kyllingeruller med braiserede rødbeder fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kyllingeruller med braiserede rødbeder, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Anderledes Kylling Parmesan     Grillet jomfruhummerhaler     Grillspyd     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Raclette med det hele     Grillet vildt dyrekølle     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Bagte Kartofler på Grill     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Svampet kanelkage     Hjemmelavet varmrøget laks     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     LCHF boller (cloud bread)     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet kyllingefilet     Røræg i ovn     God Kartoffelsalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]