opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Nem tun mousse

Nem tun mousse

Nem tun mousse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(115)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.101
Visninger
117
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
6 ds tun.
6 dlr ymer.
6 spsk citronsaft.
8 blade husblas.
Salt og peber.


SÅDAN GØR DU
1. Først lægger du husblassen i blød i koldt vand.

2. Så åbner du tundåserne, og hælder tunen i en skål.

3. Tag en gaffel og mas tunen.

4. Bland ymeren i og rør godt.

5. Tag husblassen op af vandet og vrid alt vandet fra.

6. Smelt citronsaft og husblas sammen i en gryde ved svag varme.

7. Hæld blandingen sammen med tunen og rør rigtig godt.

8. Lad tunmoussen stå og trække, i minimum 4 timer i køleskabet.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Nem tun mousse fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Nem tun mousse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodskage (Rå)     Blommetrifli     Røræg i ovn     Grillet jomfruhummerhaler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kanelsnegle kagemand     Helstegt grillet oksefilet     Mormors citronfromage     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt Oksestriploin     Fondue     Færøsk æblekage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Grillet vildt dyrekølle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]