opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dannebrogskage

Dannebrogskage

Dannebrogskage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(129)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.480
Visninger
142
Print
Kategori
til personer
til 8
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Bunde:
4 æg
100 g sukker
50 g malede mandler
50 g malede hasselnødder
5½ spsk mel
Fyld:
100 g chokolade
3 dl piskefløde
Låg:
500 g marcipan
Rød frugtfarve
Flormelis


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til 190 C.
Pisk æg og sukker med håndmikser til det er så tykt at det trækker spor som bliver stående lidt. Det skal være godt luftigt.
Vend forsigtigt nødderne i og sigt melet i og vend det hele rundt, men forsigtigt så lufter ikke bliver slået ud af dejen.
Hæld ligemeget dej i to smurte springforme og bag dem i ovnen i 15-20 min.
I mens smelter du chokolade over vandbad og pisker fløden til der dannes spor og den er næsten flødeskum.Vend derefter den smeltede chokolade i cremen så det hele er blandet godt.
Vend den ene afkølede bund og læg den på en tallerken/serveringsfad. Fordel chokoladecremen ud på bunden og lad det stå lidt og blive fast inden toppen lægges på. Stil kagen i køleskabet.

Tag 300 g marcipan og ælt det hurtigt sammen med lidt flormelis og farv det derefter rødt med frugtfarven.
Rul marcipanen ud mellem to stykker bagepapir (så klistrer det ikke til kagerullen), så det er større end selve kagen. Læg det udover kagen og pak det godt ind til siden.
Tag 200 g marcipan og ælt det hurtigt med lidt flormelis og rul til en rektangel og skær to lange striber og læg dem så kagen ligner Dannebrog.
SPARERÅD
Det en dyr kage grundet mandlerne og marcipanen, men det er det værd. Den er velegnet til folk, som har fødseldag tæt på jul, da marcipanen er nede i
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Dannebrogskage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Dannebrogskage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dannebrogskage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Blødende chokoladekage     Mormors citronfromage     Æggekage     Gammeldags Waldorfsalat     Rødvins glace/sauce     Havregrynskager     Skinkestang     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Påskekyllinger af kogte æg     Krydret Tomatsuppe.     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Nytårssalat     Cowboygryde     Kylling med kokosmælk     Rejeroulade med spinat.     Pæretærte med mandelfyld.     Luxsus kalkungryde     Sherryfromage med chokolade og valnødder     Ovnbagt æggekage II     Kransekage - nem opskrift.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]