500-1000 gram kyllinge strimler (Undgå naturel marineret, da det er pumpet fyldt med saltvand og svinder ind under stegning!)
500 gram pasta penne
1 glas (god) grøn pesto
1 bundt persille
4-5 tomater
1 halv agurk
1-2 rødløg
1 pakke roculla salat
1 halvt salat hoved (evt. iceberg?)
1-2 rød peber
1 limefrugt
Kog pastaen, følg anvisning på posen og overhæl med koldt vand efter kogning, da dette både vil køle pastaen og forhindre at den bliver slatten og klæber.
Steg kylling, ved høj temperatur, kødet skal steges og ikke koges, når kødet er brunet, kom da saften fra lime ved sammen med salt og peber og steg færdig.
Pastaen er nu afkølet, så vend pestoen heri.
Snit grøntsagerne i mundgode bidder, alt efter behag, og bland sammen med pastaen.
Bland kyllingen heri og drys med persille til sidst.