opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fløde/tomatsauce

Fløde/tomatsauce

Fløde/tomatsauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(271)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fløde/tomatsauce
35.246
Visninger
422
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Raps olie
1 løg
3 fed hvidløg
1 dl. rødvin
½ tsk spidskommen
1 tsk. Timian
2 tsk. Stærk paprika
2 ds. Hk. Tomater
1 ds. Koncentreret tomatpure
1 håndfuld frisk basilikum
1/4 l. Piskefløde
1 bouillontern
salt – peber


SÅDAN GØR DU
hak løg og hvidløg og kom dem i en gryde med lidt olie. Steges bløde og gennemsigtige, men ikke brune. Tilsæt rødvin og lad det koge en smule ind. Tilsæt herefter alle krydderier, hk. tomater og tomatpuré. Lad det simre 10 minutter under låg. Tilsæt så de øvrige ingredienser og smag saucen til med salt og peber.
SERVERING
Serveres til pasta eller ris. God til retter med fjerkræ og krydret kød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fløde/tomatsauce med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fløde/tomatsauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mornay sauce     Helstegt Oksestriploin     philadelphia fyldt mørbrad     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Bradepande/pandekage!     Ovnsstegt laks i folie     Grillspyd     Tunmousse      Raclette med det hele     Fuglekvidder     Gulerodskage (Rå)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grundopskrift til al wokmad     Bananlikør     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]