Auberginerne skæres i skiver på ca. 2 cm tykkelse. Dyppes først i mælk, derefter i en blanding af rasp og mel, samt lidt salt.
Steges gyldne i lidt olie på en pande.
Kom den frosne spinat i en gryde med en klat smør. Lad det varme op under omrøring. Smag til med en smule salt.
Rør hytteost, parmesan, æg, salt og peber sammen.
Lav evt. selv en tomatsauce eller tag den nemme løsning og køb to glas færdig tomatsauce.
Læg nu som små lasagne portioner, auberginerne i et smurt ovnfast fad, og kom en skefuld hytteostblanding på hver, derefter en skefuld spinat og tilsidst en skefuld tomatsauce, så en ny aubergine skive, hytteost, spinat og tomatsauce. Fortsæt sådan til du har brugt alle skiverne. Er der en rest tomatsauce hældes det rundt omkring i bunden af fadet.
Drys tilsidst hver enkelt lasagne med revet ost og bag dem midt i ovnen ved ca. 220 g. omkring 35-40 min.
Serveres med kylling eller lammekølle.