opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling/løg/tomat suppe med revet ost

Kylling/løg/tomat suppe med revet ost

Kylling/løg/tomat suppe med revet ost
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(157)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.724
Visninger
171
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 rødløg, finthakkede
2 solo hvidløg, finthakkede
500 gr. kyllingefilet, skåret i gode tern
2-3 forårsløg, fintskivet
2 ds. flåede hakkede tomater, neutral
5 dl. kyllingebouillon
1 go spsk. sweat chilisauce
godt med kværnet peber

250 gr. Tortellini med ost

1 courgette i tern
2-3 forårsløg
3 dl. kyllingebouillon
2 store håndfulde revet ost

Mini Hvidløgscroutoner
Ristet Groft brød med hvidløgssmør





SÅDAN GØR DU
Rødløget svites let, i olie i en stor gryde.
Skru en anelse ned og tilsæt hvidløg.
Kort efter tilsættes kyllingekødet i tern.
Nu Forårsløg.
Tilsæt flåede tomater og kog godt igennem.
Derefter bouillon, peber, chilisauce.
Koges godt igennem, skru ned til lavt blus og lad småsimre mindst 1/2 time.
Når det er ved at være spisetid tilsættes de 3 dl. ex. bouillon,kog gryden op igen, tortellinien tilsættes og koges efter pakkens anvisning.
Samtidig tilsættes courgette-tern og hakket forårsløg.
Dette er for at få noget fyld i suppen med "bid".
Du behøver ikke tilsætte salt pga. bouillonen er jo salt i sig selv.
Et par min. før servering tilsættes den revne ost og der koges igennem for fuldt blus. Dette gir en dejlig konsistens og fylde i suppen.


SERVERING
Serveres rygende varm med croutoner og ristede grove brødskiver. Man kan selvfølgelig udelade alt det hvidløg, hvis man ikke er til det. Og i stedet for tortellini med ost kan der fx. bruges suppehorn, alm. skruer eller kartoffeltern eller hvad man nu synes og kan lide.
SPARERÅD
Istedet for fersk kylling kan man bruge en kødrest fra dagen før.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

pia thomsen
03.11.2009, 19:16
en fatastisk god suppe, kan godt anbefaldes, og den mætter rigtig godt. jeg brugte suppehorn og light revet ost i stedet for, da jeg skal tabe mig


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kylling/løg/tomat suppe med revet ost opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kylling/løg/tomat suppe med revet ost fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling/løg/tomat suppe med revet ost, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Arabisk Falafel     Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     sydhavskylling     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mælkesnitter     Kold melonsuppe     Kvædemarmelade     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste Kylling i Karry!     Dim sum     Nemme pølsehorn     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Hurtig pæretærte     Fersken suppe (den er genial)     Havretern med nougat     Marinade til kyllingfilet     Gammeldaws æbleflæsk.     Karbonader i fløde/porre sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]