Annoncering | Mobil/tablet version | 188 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler

Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler

Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(112)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.136
Visninger
378
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tina Hartvig Petersen

DU SKAL BRUGE
ca.1 kg pangasius filét
4-5 store porre
8 store tomater
5 stk forårsløg
100 gr. pinjekerner
ca.50 gr smør
frisk basillikum
raspolie
hvidløg
salt og peber
frisk chilli (pulver kan også bruges)
1,5 kg små kartofler
400 gr rejer
3 dl hvidvin
2,5 dl piskefløde


SÅDAN GØR DU
Pesto:
Tomaterne skæres i både og kernerne fjernes.
Forårsløgene renses og skæres i skiver.Hvidløget pilles.
Dette kommes i blenderen og derefter skal det sigtes, da tomaterne er meget vandholdige. Lad gerne blandingen stå i min.30 minutter og dryppe af. Imens mortes den friske basillikum og pinjekernerne ristes på en pande.
Når de blendede tomater og forårsløg har en konsistens som en pasta, tilsættes basillikum, pinjekerner, salt, peber og chilli.
Dette røres sammen med lidt raspolie. OBS konsistensten skal ikke være for blød.
Pestoen lægges på pangasiusfiléten og denne rulles. Hæft gerne med snor eller kødpinde.
Filéterne lægges i et ovnfastfad og stilles i ovnen i ca. 20 min ved 200 grader (alm.ovn).
Porrerne skæres i skiver og steges ved svag varme på panden med smør til de er klare.
Råstegte kartofler:
Kartoflerne vaskes og renses. Herefter skal de koge i ca. 20 min.
Smelte smør på panden og det er bruset af tilsættes de kogte kartofler.
Kartoflerne steges med salt og peber og rosmarin efter smag.
Sauce:
Rejerne dampes over hvidvinen i ca. 7-10 min.
I resten af hvidvinen hældes piskefløde og smages til med salt og peber(og måske mere hvidvin).
Saucen koges op og rejerne tilsættes.
SERVERING
Anrettes potionsvis: Pangasiusfiléten lægges oven på de smørstegte porre lidt sauce hældes over. Ved siden anrettes de råstegte katofler. Serveres med hvidvin evt. en Chenin Blanc/Chardonnay Evt rester kan sættes på bordet, så gæsterne kan tage en gang mere.
SPARERÅD
Rester af pangasiusfiléterne kan severes på en bud af roculasalat til en lille let frokost anretning dagen efter. Hvidvien kan købes i Netto og hed

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]