Annoncering | Mobil/tablet version | 258 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler

Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler

Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(112)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.976
Visninger
377
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tina Hartvig Petersen

DU SKAL BRUGE
ca.1 kg pangasius filét
4-5 store porre
8 store tomater
5 stk forårsløg
100 gr. pinjekerner
ca.50 gr smør
frisk basillikum
raspolie
hvidløg
salt og peber
frisk chilli (pulver kan også bruges)
1,5 kg små kartofler
400 gr rejer
3 dl hvidvin
2,5 dl piskefløde


SÅDAN GØR DU
Pesto:
Tomaterne skæres i både og kernerne fjernes.
Forårsløgene renses og skæres i skiver.Hvidløget pilles.
Dette kommes i blenderen og derefter skal det sigtes, da tomaterne er meget vandholdige. Lad gerne blandingen stå i min.30 minutter og dryppe af. Imens mortes den friske basillikum og pinjekernerne ristes på en pande.
Når de blendede tomater og forårsløg har en konsistens som en pasta, tilsættes basillikum, pinjekerner, salt, peber og chilli.
Dette røres sammen med lidt raspolie. OBS konsistensten skal ikke være for blød.
Pestoen lægges på pangasiusfiléten og denne rulles. Hæft gerne med snor eller kødpinde.
Filéterne lægges i et ovnfastfad og stilles i ovnen i ca. 20 min ved 200 grader (alm.ovn).
Porrerne skæres i skiver og steges ved svag varme på panden med smør til de er klare.
Råstegte kartofler:
Kartoflerne vaskes og renses. Herefter skal de koge i ca. 20 min.
Smelte smør på panden og det er bruset af tilsættes de kogte kartofler.
Kartoflerne steges med salt og peber og rosmarin efter smag.
Sauce:
Rejerne dampes over hvidvinen i ca. 7-10 min.
I resten af hvidvinen hældes piskefløde og smages til med salt og peber(og måske mere hvidvin).
Saucen koges op og rejerne tilsættes.
SERVERING
Anrettes potionsvis: Pangasiusfiléten lægges oven på de smørstegte porre lidt sauce hældes over. Ved siden anrettes de råstegte katofler. Serveres med hvidvin evt. en Chenin Blanc/Chardonnay Evt rester kan sættes på bordet, så gæsterne kan tage en gang mere.
SPARERÅD
Rester af pangasiusfiléterne kan severes på en bud af roculasalat til en lille let frokost anretning dagen efter. Hvidvien kan købes i Netto og hed

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Jordbærgrød - med ristede havreryn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Grønne asparges med bacon     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Helstegt grillet oksefilet     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Hannes vafler.     Mørbradgryde m. ris     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com