opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler

Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler

Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(116)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.292
Visninger
382
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca.1 kg pangasius filét
4-5 store porre
8 store tomater
5 stk forårsløg
100 gr. pinjekerner
ca.50 gr smør
frisk basillikum
raspolie
hvidløg
salt og peber
frisk chilli (pulver kan også bruges)
1,5 kg små kartofler
400 gr rejer
3 dl hvidvin
2,5 dl piskefløde


SÅDAN GØR DU
Pesto:
Tomaterne skæres i både og kernerne fjernes.
Forårsløgene renses og skæres i skiver.Hvidløget pilles.
Dette kommes i blenderen og derefter skal det sigtes, da tomaterne er meget vandholdige. Lad gerne blandingen stå i min.30 minutter og dryppe af. Imens mortes den friske basillikum og pinjekernerne ristes på en pande.
Når de blendede tomater og forårsløg har en konsistens som en pasta, tilsættes basillikum, pinjekerner, salt, peber og chilli.
Dette røres sammen med lidt raspolie. OBS konsistensten skal ikke være for blød.
Pestoen lægges på pangasiusfiléten og denne rulles. Hæft gerne med snor eller kødpinde.
Filéterne lægges i et ovnfastfad og stilles i ovnen i ca. 20 min ved 200 grader (alm.ovn).
Porrerne skæres i skiver og steges ved svag varme på panden med smør til de er klare.
Råstegte kartofler:
Kartoflerne vaskes og renses. Herefter skal de koge i ca. 20 min.
Smelte smør på panden og det er bruset af tilsættes de kogte kartofler.
Kartoflerne steges med salt og peber og rosmarin efter smag.
Sauce:
Rejerne dampes over hvidvinen i ca. 7-10 min.
I resten af hvidvinen hældes piskefløde og smages til med salt og peber(og måske mere hvidvin).
Saucen koges op og rejerne tilsættes.
SERVERING
Anrettes potionsvis: Pangasiusfiléten lægges oven på de smørstegte porre lidt sauce hældes over. Ved siden anrettes de råstegte katofler. Serveres med hvidvin evt. en Chenin Blanc/Chardonnay Evt rester kan sættes på bordet, så gæsterne kan tage en gang mere.
SPARERÅD
Rester af pangasiusfiléterne kan severes på en bud af roculasalat til en lille let frokost anretning dagen efter. Hvidvien kan købes i Netto og hed
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kogning af majs     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Blommetrifli     Porrer i fad med oksekød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Karbonader i fløde/porre sauce     Spagetti carbonara     Pastaret i fad     Skinke, porre tærte     Blødende chokoladekage     irsk stuvning med svinekød     Røræg i ovn     Kanelsnegle kagemand     Hakket Oksekød med Hvidkål     Irsk stuvning med bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]