opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kanguru med apelsinsauce og kirsebær

Kanguru med apelsinsauce og kirsebær

Kanguru med apelsinsauce og kirsebær
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(48)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.726
Visninger
138
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 kænguru-steaks
2-3 appelsiner
20 kirsebær
5 dl. tør hvidvin
1 spsk, balsamicoeddike
50 g. smør
2 tsk. flormelis
Salt og peber


SÅDAN GØR DU
Varm flormelis på en pande og tilsætbalsamicoeddiken, hvidvin samt 1/2 pillet appelsin samt halvdelen af kirsebærene. Lad dem simre et stykke tid. Når saucen bliver tykkere tages den af ilden og holdes varm.

Smelt smørret på en pande og steg steaksene, når den kødsaft, der kommer ud er klar, er kødet gennemstegt.
SERVERING
Server med kænguruen og saucen med resten af appelsinerne og kirsebærene og dertil vilde ris.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kanguru med apelsinsauce og kirsebær fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kanguru med apelsinsauce og kirsebær, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Frikadeller med havregryn     Børnenes kokoskugler     æbleskiver med gær     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Røget lax som jeg vil have det     Stegt flæsk m. persillesovs     Cornflakestoppe     tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     Ovnstegt røget medister     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagte rejer     Spaghetti med kødsovs     Groft sigtebrød     Mandarin kage     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Æbleskiver (sønderjyske)     Oksestrimler I Østerssauce, Forårsløg & Bønnespirer     Sukkerfri Fedtebrød     Blødende chokoladekage     Hummerhaler med hvidløg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]