opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kanguru med apelsinsauce og kirsebær

Kanguru med apelsinsauce og kirsebær

Kanguru med apelsinsauce og kirsebær
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(48)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.574
Visninger
150
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4 kænguru-steaks
2-3 appelsiner
20 kirsebær
5 dl. tør hvidvin
1 spsk, balsamicoeddike
50 g. smør
2 tsk. flormelis
Salt og peber


SÅDAN GØR DU
Varm flormelis på en pande og tilsætbalsamicoeddiken, hvidvin samt 1/2 pillet appelsin samt halvdelen af kirsebærene. Lad dem simre et stykke tid. Når saucen bliver tykkere tages den af ilden og holdes varm.

Smelt smørret på en pande og steg steaksene, når den kødsaft, der kommer ud er klar, er kødet gennemstegt.
SERVERING
Server med kænguruen og saucen med resten af appelsinerne og kirsebærene og dertil vilde ris.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kanguru med apelsinsauce og kirsebær fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kanguru med apelsinsauce og kirsebær, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kanelsnegle kagemand     Raclette med det hele     Orientalske koteletter     Helstegt grillet oksefilet     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Shredded kylling til burritos og taco     irsk stuvning med svinekød     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Råmarineret laks med citron og avocado     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Færøsk æblekage     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Mormors citronfromage     Yoghurtboller     Kinesisk kylling i karry     Porrer i fad med oksekød     Kong Fiddes livret     Dansk bøf m. pandesauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]