opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Cuvettestef

Cuvettestef

Cuvettestef
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(17)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.439
Visninger
73
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 Oksecurvette på 1100 - 1200
Hvidløg
Groft Salt
Peber
2 Oksebouillon - terninger


SÅDAN GØR DU
Stegens fedtoverflade ridses i tern ca 2 - 2½ cm i dybden, du må gerne ridse helt ned i kødet. Overfladen "smøres" så med friskpresset hvidløg. Sørg for at komme godt ned i mellem de ridsede tern. Strøg så lidt peber henover og derefter godt med groft salt, det går overfladen sprød. Derefter sættes stegen på en rist i et fad. Der komme vand i fadet, hvor du smuldrer de to bouillon-terninger. Stegen steges i 1t og 10 min v. 185 grader, derefter tager du stegen ud og pakker den ind i to lag staniol, og lader den stå å køkkenbordet i 30-45 min. - Herefter vil den være klar til servering.
SERVERING
Serveres med lidt grøntsager alt efter årstiden, og gerne en bagt kartoffel med afkølet smør. - Og en god og gerne lidt kraftig flaske rødvin.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Cuvettestef fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Cuvettestef, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Bedstemor Ands æbletærte II     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Pirogger med oksekød     Fersken suppe (den er genial)     Rejer al pil pil     Andesteg, langtidsstegt     Hjemmelavet modellervoks     Fyldt chokolade med hvid trøffel og lakridspulver     Hjemmelavet Peanut Butter     nakkefilet med bacon      Dag til dag boller     Marmorkage uden æg     Omelet m. skinke og ost     Hjemmelavet marcipanbrød     tunkebab     irsk stuvning med svinekød     stegt fjæsing     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Bagte bananer     råsyltede agurker     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]