opskrifter
Søg i 12.524 opskrifter fra 25.802 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Henkogte pærer

Henkogte pærer

Henkogte pærer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(156)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.463
Visninger
250
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Claus Holmstrøm

DU SKAL BRUGE
1 kg pærer (Gråpærer, Louise Bonne, Grev Moltke, Bergamotte, Eyewood er bedst egnet sort)
500 gr. vand
125 gr. sukker
5 gr. Vanillesukker
1 stk. 1-liters henkogningsglas


SÅDAN GØR DU
Vaskede pærer skrælles med en kartoffelskræller, flækkes og kernehuset bores ud med en teske. De halve pærer lægges umiddelbart efter skrælningen i sukkerlagen, hvori pærestykkerne forkoges 5 – 10 min. efter hårdheden. De lægges efterhånden i henkogningsglas. Når alle pærerne er kogte, gives lagen et opkog, skummes, sies og fordeles i glassene. Disse lukkes og henkoges ved 85 grader i 30 min. i vand, i ovn ved 140 grader. Langsom opvarmning bevirker, at frugten ikke stiger til vejrs. Langsom afkøling forbedrer holdbarheden og velsmagen. Forkogningen bevirker, at frugten ikke bliver mørk.
SERVERING
Serveres i dessert skåle, med råcreme eller ren flødeskum til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Henkogte pærer opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Henkogte pærer fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Henkogte pærer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: kagecreme - yderst bagefast     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Mørbradgryde m. ris     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Den bedste Kylling i Karry!     Tunmousse      Original English Cupcakes     Absolut bedste BBQ marinade     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt Oksestriploin     Champignon-broccolitærte med skinke     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Mælkesnitter     pommes anna     Pastaret i fad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]