opskrifter
Søg i 12.549 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Henkogte pærer

Henkogte pærer

Henkogte pærer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(156)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.700
Visninger
255
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg pærer (Gråpærer, Louise Bonne, Grev Moltke, Bergamotte, Eyewood er bedst egnet sort)
500 gr. vand
125 gr. sukker
5 gr. Vanillesukker
1 stk. 1-liters henkogningsglas


SÅDAN GØR DU
Vaskede pærer skrælles med en kartoffelskræller, flækkes og kernehuset bores ud med en teske. De halve pærer lægges umiddelbart efter skrælningen i sukkerlagen, hvori pærestykkerne forkoges 5 – 10 min. efter hårdheden. De lægges efterhånden i henkogningsglas. Når alle pærerne er kogte, gives lagen et opkog, skummes, sies og fordeles i glassene. Disse lukkes og henkoges ved 85 grader i 30 min. i vand, i ovn ved 140 grader. Langsom opvarmning bevirker, at frugten ikke stiger til vejrs. Langsom afkøling forbedrer holdbarheden og velsmagen. Forkogningen bevirker, at frugten ikke bliver mørk.
SERVERING
Serveres i dessert skåle, med råcreme eller ren flødeskum til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Henkogte pærer opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Henkogte pærer fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Henkogte pærer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Sankt hans opskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Boller i tomatsauce     Absolut bedste BBQ marinade     Kold pastasalat II     Ris a' la mande - den bedste!     Carpaccio af laks.     Paws Stærke Biksemad     Porre/skinke tærte     Grillspyd med kyllingeinderfilet      Torskefilet med rejesauce 4 pers     "Fattigmandskage" fra Chile.     Kylling med spinat     Drømmekage kagemand     Myntemarinerede kyllingespyd     Bedstemors stuvet markaroni og stegt medisterpølse     Chokolademuffins med sødemiddel     Jule Rødkål     filet royal med gratineret kartoffelpuré     LAMMEKØLLE     Rataouille (Fransk grønsagsgryde)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]