opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chokolade-cheesecake med hindbærpuré

Chokolade-cheesecake med hindbærpuré

Chokolade-cheesecake med hindbærpuré
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(93)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.525
Visninger
122
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
150 g. smør
250 g. knuste Digestive-kiks
25 g. sukker
175 g. mørk chokolade
250 g. Tolko-ananas-ost
75 g. sukker
2 æg
2,5 dl. piskefløde samt hakket skal af 2 appelsiner

Hindbær puré:

200 g. hindbær og flormelis


SÅDAN GØR DU
Læg de knuste kiks i bunden af en tærteform (ca. 25 cm. i diameter). Smelt smørret og lade det køle af. Herefter blndes det med sukkeret og hældes over kiksene. Pres og stil kiksene i køleskabet i ca. 15 min.

I mellemtiden smeltes chokoladen i en skål over et vandbad. Æggene deles i blommer og hvider. Blommerne piskes sammen med osten og sukkeret. Fløden piskes til skum og vendes i chokoladen, når chokoladen er smeltet. Herefter vendes ostemassen i. Til sidst piskes hviderne stive og vendes i.

Fordel moussen over kiksene og stil kagen i køleskabet en times tid.

Hindbærpuré: Hindbærrene moses og blandes med flormelis.
SERVERING
Tærten pyntes med revet appelsinskal og serveres med hindbærpuré.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Chokolade-cheesecake med hindbærpuré opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Chokolade-cheesecake med hindbærpuré fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chokolade-cheesecake med hindbærpuré, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Tunmousse      Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     pommes anna     Grillet vildt dyrekølle     Spagetti carbonara     EN fars --- 3 retter hvidkålsrouletter, frikadeller -kødboll     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     gammel Estrup gryde     Kanelsnegle kagemand     Nemme pølsehorn     Røræg i ovn     Blødende chokoladekage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]