opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sarah Bernhard kager med hjemmelavede makroner

Sarah Bernhard kager med hjemmelavede makroner

Sarah Bernhard kager med hjemmelavede makroner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(197)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
29.419
Visninger
412
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Makronmasse:

200 g. marcipan
500 g. sukker
1-1 1/2 æggehvide

Chokolademousse:

250 g. piskefløde
75 g. god mørk chokolade

Chokoladeovertræk:

400 g. chokoladeknapper evt. kandiserede violer.


SÅDAN GØR DU
Makronmasse:

Ælt marcipan og sukker sammen med 1/3 af æggehviderne. Ælt den blandingen er helt fri for klumper. Tilsæt herefter resten af hviderne lidt efter lidt, og makronmassen stilles i køleskabet til den bliver tyk.

Når makronmassen er blevet tyk formes små makroner på størrelse med en 5-krone. Disse anbringes på en bageplade beklædt med bagepapir. Bagepladen kommes i ovnen og bages ved 180 grader i 15-20 minutter.

Når makronerne er bagt tages de ud af ovnen og afkøles. De afkølede makroner opbevares i køleskabet i en boks med tætsluttende låg.

Chokolademousse:

Kog piskefløden op, tilsæt chokoladen og kog op igen. Når chokoladen er helt smeltet sættes moussen på køl i 12 timer.

Efter 12 timer fordeles makronerne på en bageplade med den flade side opad. Pisk moussen igennem igen. PAS PÅ det går stærkt. Moussen må ikke blive grynet, hvilket let sker, hvis der piskes for meget.

Kom massen i en sprøjtepose, evt. en frysepose, hvor der klippes et hul i det ene hjørne. Sprøjt massen på makronerne, så den danner en top. Glat efter med en paletkniv og stil dem på køl i 30-60 minutter. Så har moussen mulighed for "at sætte sig".

Efter en times tid smeltes chokoladeknapperne over et vandbad. Kagerne dyppes i den smeltede chokolade og pyntes/drysses med kandiserede violer.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sarah Bernhard kager med hjemmelavede makroner fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sarah Bernhard kager med hjemmelavede makroner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Påskekyllinger af kogte æg     Lammeculotte i ovn.     Hjemmelavet varmrøget laks     Lammekølle med kartofler i fad     Nemme flûtes     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Trylledej (ikke spiseligt)     Mormors Stegte sild i eddike     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spagetti carbonara     Morgenbirkes - fryseegnede     Mormors citronfromage     Pizza bagt på bagesten     Mælkesnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]