opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sarah Bernhard kager med hjemmelavede makroner

Sarah Bernhard kager med hjemmelavede makroner

Sarah Bernhard kager med hjemmelavede makroner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(197)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
27.942
Visninger
383
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Makronmasse:

200 g. marcipan
500 g. sukker
1-1 1/2 æggehvide

Chokolademousse:

250 g. piskefløde
75 g. god mørk chokolade

Chokoladeovertræk:

400 g. chokoladeknapper evt. kandiserede violer.


SÅDAN GØR DU
Makronmasse:

Ælt marcipan og sukker sammen med 1/3 af æggehviderne. Ælt den blandingen er helt fri for klumper. Tilsæt herefter resten af hviderne lidt efter lidt, og makronmassen stilles i køleskabet til den bliver tyk.

Når makronmassen er blevet tyk formes små makroner på størrelse med en 5-krone. Disse anbringes på en bageplade beklædt med bagepapir. Bagepladen kommes i ovnen og bages ved 180 grader i 15-20 minutter.

Når makronerne er bagt tages de ud af ovnen og afkøles. De afkølede makroner opbevares i køleskabet i en boks med tætsluttende låg.

Chokolademousse:

Kog piskefløden op, tilsæt chokoladen og kog op igen. Når chokoladen er helt smeltet sættes moussen på køl i 12 timer.

Efter 12 timer fordeles makronerne på en bageplade med den flade side opad. Pisk moussen igennem igen. PAS PÅ det går stærkt. Moussen må ikke blive grynet, hvilket let sker, hvis der piskes for meget.

Kom massen i en sprøjtepose, evt. en frysepose, hvor der klippes et hul i det ene hjørne. Sprøjt massen på makronerne, så den danner en top. Glat efter med en paletkniv og stil dem på køl i 30-60 minutter. Så har moussen mulighed for "at sætte sig".

Efter en times tid smeltes chokoladeknapperne over et vandbad. Kagerne dyppes i den smeltede chokolade og pyntes/drysses med kandiserede violer.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sarah Bernhard kager med hjemmelavede makroner opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sarah Bernhard kager med hjemmelavede makroner fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sarah Bernhard kager med hjemmelavede makroner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kanelsnegle kagemand     Koteletter i Fad med paprika     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Tunmousse med rød kaviar.     Pasta med laks og appelsin     Gazpacho (kold tomatsuppe)     Gratinerede Bagekartofler     Waldorfsalat - Gammeldags     Vandbakkelse kagemand     Grundopskrift til al wokmad     grov kartoffelmos     Jægerens dyreragout     Tunmousse med bladselleri     Blødende chokoladekage     tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     ”Idiotsikre” boller.     Hawaiikylling     Bulgurkylling     Tomatsuppe     Madbrød med rosmarin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]