opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bruscetta

Bruscetta

Bruscetta
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(64)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.427
Visninger
103
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 Baguette
4 Tomater
2 Fed Hvidløg
0- 1/4 - 1/2 Chili
ca. 10 Basilikum Blade
Hav salt eller andet groft salt
Peber
Oliven Olie
Parmesan



SÅDAN GØR DU
Flå og hak tomater
Læg dem i en si, så saften falder fra.

Put det resterende fra tomaterne i en skål og tilsæt salt, peber, hakket hvidløg, groft hakket basilikum, en teske oliven olie og evt. fint hakket chili.

Skær baguetten ud i ca. 10 skiver og rist på panden i oliven olie på de to åbne sider til de er gyldenbrune.

Når brødene er færdige anrettes de på et fad eller i en kurv hvor tomatblandingen lægges på og parmesan drysses over.
SERVERING
Bruges istedet for almindeligt brød, eller hvidløgsbrød til fx tornedos, eller kylling picata, hvor lidt citron- eller limesaft kan tilsættes for at retten holder en rød tråd. Lav eventuelt tomatblandingen en time eller to i forvejen så der tid til fusion mellem de forskellige krydderier. Hvis blandingen stilles på køl, så sørg at tage den ud i god tid, så den ikke er for kold når den kommer på brødet.
SPARERÅD
Hvis der er overskydende tomatbladning, kan denne bruges dagen efter i en kødsauce.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bruscetta fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bruscetta, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     Nemme pølsehorn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kinesisk kylling i karry     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Tyske pandekager     Nemme flûtes     Mormors citronfromage     Oste sovs     Røræg i ovn     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Grov go'e boller     Græsk rejetærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]