Riv ingefær fint, pres hvidløg igennem presseren. Hak chili fint og bland det med ingefær og hvidløg.
Opvarm en pande og rist sennepsfrøene i lidt olie til de begynder at poppe. Bland paprika, spidskommen, stødt koriander og 2 spsk Garam Masala i og rist videre.
Lav en marinade af halvdelen af blandingen og yoghurten. Vend kødet i marinaden og lad det trække 1 time eller to.
Varm olien og rist løgskiverne sammen med den resterende krydderi blanding og de hakkede mandler. Det må ikke brænde på, men skal have så længe at løgene bliver bløde. Tilsæt ½ liter vand, lidt salt og kog sovsen ind til den tykner og sluk for varmen.
Steg kyllingekødet på en varm pande til de er gennemstegt. Varm sovsen, smag den til med endnu 1 spsk Graham Masala. Så snart sovsen er begyndt at koge slukker du og tilsætter kødet.
Ved serveringen drysser du lidt frisk koriander og lidt frisk limesaft over.
Server basmati ris til retten.