opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › H.C. Lumbye-kage

H.C. Lumbye-kage

H.C. Lumbye-kage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(93)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
H.C. Lumbye-kage
12.604
Visninger
172
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 20.05.2018 H.C. Lumbye-kage var dagens opskrift den 20.05.2018



FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Kagebund:

200 g. ren rå marcipan
150 g. smør
1 pasteuriseret æg
175 g. sukker
150 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver


Chokoladefyld:

200 g. hvid chokolade
1/2 l piskefløde
3 pasteuriserede æggeblommer
1/4 dl. limesaft
1/4 dl. amaretto-likør

Pynt:
Friske hidbær, kondiserede violer og revet limeskal


SÅDAN GØR DU
Chokoladefyld:

Smelt chokoladen i en skål over et vandbad og pisk fløden til skum. Vend herefter æggeblommer, likør og limesaften i flødeskummet. Vend halvdelen af flødeskummet i den smeltede chokolade, mens den stadig er varm. Resten vendes i,når chokoladen er blevet helt kold. Chokolade og flødeskum stilles på køl til senere.

Kagebund:

Rør marcipan og smør sammen. Tilsæt side æg og sukker. Til sidst tilsættes mel og bagepulver. Fordel dejen i små forme, ramekinere eller stålforme, og bag bundene ved 180 grader i ca. 20 minutter. De skal være lysebrune.


Når bundene er blevet kolde blabdes chokoladefyldet med resten af flødeskummet og kommes over bundene. De stilles tilbage i køleskabet til moussen er stivnet helt.
SERVERING
Ligefør servering pyntes kagerne med friske hindbær, kandiserede violerog revet limeskal
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på H.C. Lumbye-kage med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet H.C. Lumbye-kage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Bradepande/pandekage!     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Trylledej (ikke spiseligt)     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     paella skøtt     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fondue     Omelet m. skinke og ost     Ægte indianer-røv     Cremeboller     Suppe - Som min mor lavede den.     kagecreme - yderst bagefast     Tyske pandekager     Svampet kanelkage     Forloren hare m ribs-flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]