opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Toast med kalkunbryst og forårscremefraiche

Toast med kalkunbryst og forårscremefraiche

Toast med kalkunbryst og forårscremefraiche
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(41)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.542
Visninger
134
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 bundt purløg
100 g cremefraiche 38%
1 spsk. middelstærk sennep
8 skiver fuldkornstoastbrød
4 skiver røget kalkunbryst
Agurk
Salt-peber


SÅDAN GØR DU
Klip purløg i småstykker og bland det med cremefraiche, sennep, salt og peber.
Rist toastbrødet og smør dem med et tyndt lag af cremefraiche-blandingen. Læg kalkunbryst skiverne på 4 skiver toastbrød og læg derefter 2 skiver skrællet agurk på hver. Læg de sidste skiver toastbrød ovenpå og skær sandwichene igennem diagonalt.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Toast med kalkunbryst og forårscremefraiche fra Maduniverset.dk i kategorien Brunch opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Toast med kalkunbryst og forårscremefraiche, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Blommetrifli     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Kogning af majs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Svampet kanelkage     Kanelsnegle kagemand     Grillet vildt dyrekølle     Færøsk æblekage     Nemme pølsehorn     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt Oksestriploin     Suppekuren     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]