opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalkunbryst, fyldt

Kalkunbryst, fyldt

Kalkunbryst, fyldt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(52)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.105
Visninger
137
Print
Kategori
til personer
til 6
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 helt kalkunbryst (1800-2000gr)
1 pk Swartzwalder-skinke (150-200gr)
150 gr blød Feta (dén i Puk er rigtig god)
Frisk persille
1-2 fed hvidløg
Salt, peber, timian


SÅDAN GØR DU
Feta, hakket persille, knust hvidløg, salt, peber og timian, hakkes sammen med en gaffel.
Kalkunbrystet skilles forsigtigt halvt igennem og feta fyldet fordeles i midten af brystet. Luk med et par kødnåle eller madsnor.
Krydr let brystet med salt og peber og dæk til med de tynde skiver Swartzwalder skinke på tværs af hele brystet (stoppes ned omkring brystet, så det nærmest er pakket ind).
Lægges i et ovnfast fad, med en lille smule vand i bunden og sættes i en forvarmet ovn. Steges ca. 1 time og 45 minutter v. ca. 190 grader (brug termometer). Stegen skal muligvis have lidt ekstra vand i bunden undervejs, må ikke brænde fast i fadet.
SERVERING
Lad stegen hvile 10 min, fjern nåle/snor forsigtigt, efterhånden som skiverne skæres. Servér med ovnbagte rodfrugter, rå blomkålssalat og gorgonzolasauce. Se evt: Ovnbagte Rodfrugter, Tine's Blomkålssalat, rå, al'a Waldorff Gorgonzolasauce al'a Tine
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalkunbryst, fyldt fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalkunbryst, fyldt , kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hurtig pæretærte     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Havesuppe     Røræg i ovn     Chokoladekage med flormelis drys     Tvebakkekage     Grillet havkat med tomat og rosmarin     Langtidsstegt oksemørbrad     Banan Muffins med kokos & chokolade     Ristaffel med svinekød     Tomatsuppe med pasta og basilikum     Eksotisk kalkunsalat     Helstegt Oksestriploin     Advocado forret     Risotto med hakket oksekød     Klamme fingre     Magnes jordbæris     Ananas Chokolade Kage     Fuglekvidder     Peberbrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]