Feta, hakket persille, knust hvidløg, salt, peber og timian, hakkes sammen med en gaffel.
Kalkunbrystet skilles forsigtigt halvt igennem og feta fyldet fordeles i midten af brystet. Luk med et par kødnåle eller madsnor.
Krydr let brystet med salt og peber og dæk til med de tynde skiver Swartzwalder skinke på tværs af hele brystet (stoppes ned omkring brystet, så det nærmest er pakket ind).
Lægges i et ovnfast fad, med en lille smule vand i bunden og sættes i en forvarmet ovn. Steges ca. 1 time og 45 minutter v. ca. 190 grader (brug termometer). Stegen skal muligvis have lidt ekstra vand i bunden undervejs, må ikke brænde fast i fadet.
Lad stegen hvile 10 min, fjern nåle/snor forsigtigt, efterhånden som skiverne skæres.
Servér med ovnbagte rodfrugter, rå blomkålssalat og gorgonzolasauce.
Se evt:
Ovnbagte Rodfrugter, Tine's
Blomkålssalat, rå, al'a Waldorff
Gorgonzolasauce al'a Tine