opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalkunbryst, fyldt

Kalkunbryst, fyldt

Kalkunbryst, fyldt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(52)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.468
Visninger
133
Print
Kategori
til personer
til 6
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 helt kalkunbryst (1800-2000gr)
1 pk Swartzwalder-skinke (150-200gr)
150 gr blød Feta (dén i Puk er rigtig god)
Frisk persille
1-2 fed hvidløg
Salt, peber, timian


SÅDAN GØR DU
Feta, hakket persille, knust hvidløg, salt, peber og timian, hakkes sammen med en gaffel.
Kalkunbrystet skilles forsigtigt halvt igennem og feta fyldet fordeles i midten af brystet. Luk med et par kødnåle eller madsnor.
Krydr let brystet med salt og peber og dæk til med de tynde skiver Swartzwalder skinke på tværs af hele brystet (stoppes ned omkring brystet, så det nærmest er pakket ind).
Lægges i et ovnfast fad, med en lille smule vand i bunden og sættes i en forvarmet ovn. Steges ca. 1 time og 45 minutter v. ca. 190 grader (brug termometer). Stegen skal muligvis have lidt ekstra vand i bunden undervejs, må ikke brænde fast i fadet.
SERVERING
Lad stegen hvile 10 min, fjern nåle/snor forsigtigt, efterhånden som skiverne skæres. Servér med ovnbagte rodfrugter, rå blomkålssalat og gorgonzolasauce. Se evt: Ovnbagte Rodfrugter, Tine's Blomkålssalat, rå, al'a Waldorff Gorgonzolasauce al'a Tine
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalkunbryst, fyldt fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalkunbryst, fyldt , kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: kyllingelår med rasp i friture     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     Mælkesnitter     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Havretern med nougat     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Peberrodssovs     Klatkager lavet af havregrød     Hakket Oksekød med Hvidkål     Franskbrød II     Oste sovs     Fransk lagkagestang     Mormors Stegte sild i eddike     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Yoghurtboller     Fersken suppe (den er genial)     Banankage Med kakao     Hjemmelavet modellervoks     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]