løg hakkes, gulerødder rives groft og hvidløg presses. løg, hvidløg og gulerødder svitses i en gryde i et par minutter. kødet tilsættes og brunes. de øvrige ingredienser tilsættes, smages til med salt og peber. lad sovsen småkoge i ca 15 min. ovnen forvarmes til 200 grader.
mens sovsen koger laves bechamelsovs. mælken varmes i en gryde uden det koger og smør smeltes i en anden gryde. mel kommes i smøret under omrøring til det slipper gryden, herefter tilsættes mælken lidt efter lidt under omrøring til man har en blank sovs. osten kommes i. varm stille og roligt sovsen op til osten er smeltet. smag til med salt, peber og muskat nød.
der hældes et lag sovs i et ildfast fad efterfulgt af et lag bechamelsovs og et lag lasagne plader, gentag til alt sovsen er brugt. drys et tyndt lag rasp på til sidst. lasagnen kommes i ovnen i 30-35 min. lad den gerne stå i 5-10 min inden servering.
serveres på varme tallerkener og med en grøn salat eller en råkost salat.. velbekomme;)