opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › hvidvins Dampet hvid fisk denne opskrift er lavet med pangas

hvidvins Dampet hvid fisk denne opskrift er lavet med pangas

hvidvins Dampet hvid fisk denne opskrift er lavet med pangas
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(112)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.806
Visninger
113
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500g Pangasius Filetter
50-100 ml hvidvin
250g Grønne bønner (helts friske)
100g frisk spinat.
et lille bndt persille
150g kartofler
1/4 creme fraich
3 dsk dild
50g smøre
3 fede hvidløg


SÅDAN GØR DU
Kartoflerne sættes over, urterne klargøres
Dild,og hvidløg hakkes fint og blandes i creme fraich
Sammen med salt og peper og røres godt, når kartoflerne er klar
Røres smøret blødt persillen hakkes og blandes i smøret,
Kartoflerne vendes i smøret til kartoflerne er smurt ind i smøret og persillen.
Hvidvinen hældes i en gryde hvor der er plads til en middags terlerken, læg terlerknen i bunden af gryden
Derfter lægges pangasius filetterne oven på og bønnerne ved siden af
Læg derefter en terlerken oven på bønner og fisken i Ca. 10-15 minutter.
steg kartoflerne med resten af smøret til de er gyldne.
SERVERING
fordele spinaten på to terlerkner, pangasius lægges nederst oven på spinaten kartoflerne ved siden af pangasiusen. bønnerne lægges pænt ovenpå fisken. dressingen doseres fint oven på retten. velbekomme
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på hvidvins Dampet hvid fisk denne opskrift er lavet med pangas fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet hvidvins Dampet hvid fisk denne opskrift er lavet med pangas, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Chokoladekage på 5 min. i en kop     paella skøtt     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fedtfattig kartoffelfad.     Fersken suppe (den er genial)     Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast     Pølsehorn med kvark naturel     Mørbradgryde m. ris     Bradepande/pandekage!     Paneret brie pandestegt     Oste sovs     Forloren hare m ribs-flødesovs     Vegetar wok med grøntsager     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     Banan-yoghurt creme brulée     Suppe - Som min mor lavede den.     Porrer i fad med oksekød     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]