8 jordbær
Persille
Græsk yougurt
2 fed hvidløg
Paprika
Salt
Peber
Oregano
Evt. grøn pesto
12-16 store, nye kartofler (det er vigtigt at de er nye)
Olivenolie
2 Tomater
1 Rødløg
Græsk, mild fetaost(IKKE salat tern)
Kog de nye kartofler med salt i ca. 20 min, til gaflen slipper.
Hak tomaterne fint. Skær jordbærene i fine skiver.
Skær fetaosten i fine, tynde firkanter. Skær rødløget fint. Alle ingredienser lægges i en skål, og der hældes en smule olivenolie over og oregano.
Dressing:
Græskyogurt hældes op i en skål, to fed hvidløg hakkes fint, en smule oregano, salt, peber, paprika tilsættes. Hvis pesto, tilsættes der en teskefuld.
Kartoflerne lægges på en tallerken, og salaten hældes ud over. Dressingen serveres ved siden af. Persille drysses over.
Velbekomme.
Evt. kød kan sættes til, her anbefales en steak