Til kagen:
450 gr. sukker.
500 gr. hvedemel.
4 tsk. bagepulver.
4 tsk. Vanille.
3 spsk. kakao.
300 gram smør, (bruger selv kærgaard)
4 æg.
3 3/4 dl mælk.
Til glasur:
200 gr. smeltet smør (bruger selv kærgaard)
1 dl. kaffe. (hvis en i husstanden ikke kan lide kaffe kan kaffen undværes også brug mælk istedet for).
2 1/2 spsk. kakao.
3 tsk. vanille.
200 gr. kokosmel.
275 gr. flormelis.
Sukker, mel, bagepulver vanille og kakao blandes grundigt i en stor skål.
I en gryde smeltes smørret, og heri blandes æg og mælk.
Oven tændes, en bradepande ca. 28 x 41 cm smøres grundigt.
Når alt er klart blandes indholdet fra gryden over i skålen og blandes, og hældes straks derefter ud i brandepanden, der sættes i den varme ovn, derved sikres, at man får mest ud af luftudviklingen fra bagepulveret.
Kagen bages ved 190 grader i ca 25 - 30 minutter.
Når kagen er ved at være afkølet, blandes ingrienserne til glasuren sammen og smøres ud over kagen.