opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Net indbagt kalvefilet med rodfrugter- stegte kartofler og r

Net indbagt kalvefilet med rodfrugter- stegte kartofler og r

Net indbagt kalvefilet med rodfrugter- stegte kartofler og r
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(96)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.597
Visninger
106
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g. kalvefilet
savoykål
150 g. kalkunbryst
1 æggehvide
1/2 - 1kaffefløde
lidt persille og fedtnet/slør

500 g. kartoffler

Blandet rodfrugter ( gulerødder, selleri, persillerod og lidt porre )

3 dl. brunsauce/sky
1 dl. rødvin


SÅDAN GØR DU
Kalvefilet afsudses for sener og fedt.

Kalkunsoufflefars:
Kalkunbryst skæres i tern og køres sej i en blender med salt, tilsæt æggehvider, derefter fløde. Farsen skal være lind masse næremest som blød soft ice. Smages til med peber og evt mere salt.
Fedtnettet udvandes under rindende vand i et par timer.

Indpakning:
Fedtnettet lægges fladt ud på bordet, aftørres med køkkenrulle, herpå lægges et lille saoykål, derefter smøres et tyndt lag kalkunfars på. Herpå placeres et stykke kalvefilet. kryderes med salt og peber. Pakkes ind og brunes af på en meget varm pande. Kødet plaseres i et ovnfast fad. Steges i ovnen ved ca. 200 grader i 7-10 min. alt efter om kødet skal være rosa eller gennemstigt. Kødet skal trække mindst 7 min. efter det har været i ovnen. Lige før servering kan man med fordel give kødet 1 min. i ovnen, så det er varmt ved anretningen.
Grønsagerne rengøres og skæres i brunoise ( Tern på 1/2 x 1/2 cm. ) Grønsagerne sauteres let i olie før servering, de skal stadig være sprøde.
Kartoflerne skrælles og skæres i tern på 3-4 x 3-4 cm. Steges i olie og lægges i ildfast fad, tilberedes færdige i ovnen. Kryderes med hvid peber og salt.
Brunsuce/sky koges sammen med rødvin til den er blank.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Net indbagt kalvefilet med rodfrugter- stegte kartofler og r opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Net indbagt kalvefilet med rodfrugter- stegte kartofler og r fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Net indbagt kalvefilet med rodfrugter- stegte kartofler og r, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Spagetti carbonara     Røræg i ovn     Champignon-broccolitærte med skinke     Blødende chokoladekage     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Tunmousse      Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Påskekyllinger af kogte æg     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Morgenbirkes - fryseegnede     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Porrer i fad med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]