opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Nøddebagt æbler på creme anglaise

Nøddebagt æbler på creme anglaise

Nøddebagt æbler på creme anglaise
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(59)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.837
Visninger
104
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 pæne elstar æbler
krense xx
sukker
æggehvide
hasselnødderflager

1/4 l. mælk eller fløde 13 %
50 g. sukker
1/2 stang vanille
4 æggeblommer
Til pynt citronmelisse og 1 figne


SÅDAN GØR DU
Creme anglaise:
Mælk/fløde koges op med sukker og vanillemarv. Æggeblommer piskes sammen i en skål, heri piskes lidt af den kogende mælk/fløde, hvorefter æggeblandningen piskes op i resten af mælken, cremen piskes ved svag varme, til den er let legeret, sigtes og afkøles. Kan evt. smages til med likør.
Elstar æbler skrælles og halveres, kernehuset fjernes. Kranse xx massen tilsættes lidt sukker og æggehvide for at den mere lind. De halve æbler sættes på en bageplade, der er drysset med sukker. På toppen af æblet sprøjtes et tyndt kransekage masse, formes evt. med fingerne, der er dyppet i vand. Drysses med nøddeflager. Æblerne bages lige før servering ved 180 grader i ca. 10 min. Æblerne skal afkøle i 5 min. før anretningen.
Anretningen:
De lune æbler placeres i midten af en dyb tallerken og omkrensets af den kolde crem, der pyntes med citron melisse og en frisk figne
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Nøddebagt æbler på creme anglaise fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Nøddebagt æbler på creme anglaise, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Lammekølle med kartofler i fad     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Påskekyllinger af kogte æg     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Lammeculotte i ovn.     Helstegt Oksestriploin     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     Mormors citronfromage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme flûtes     Trylledej (ikke spiseligt)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt grillet oksefilet     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Fondue     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]