opskrifter
Søg i 12.572 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Nøddebagt æbler på creme anglaise

Nøddebagt æbler på creme anglaise

Nøddebagt æbler på creme anglaise
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(59)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.612
Visninger
93
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 pæne elstar æbler
krense xx
sukker
æggehvide
hasselnødderflager

1/4 l. mælk eller fløde 13 %
50 g. sukker
1/2 stang vanille
4 æggeblommer
Til pynt citronmelisse og 1 figne


SÅDAN GØR DU
Creme anglaise:
Mælk/fløde koges op med sukker og vanillemarv. Æggeblommer piskes sammen i en skål, heri piskes lidt af den kogende mælk/fløde, hvorefter æggeblandningen piskes op i resten af mælken, cremen piskes ved svag varme, til den er let legeret, sigtes og afkøles. Kan evt. smages til med likør.
Elstar æbler skrælles og halveres, kernehuset fjernes. Kranse xx massen tilsættes lidt sukker og æggehvide for at den mere lind. De halve æbler sættes på en bageplade, der er drysset med sukker. På toppen af æblet sprøjtes et tyndt kransekage masse, formes evt. med fingerne, der er dyppet i vand. Drysses med nøddeflager. Æblerne bages lige før servering ved 180 grader i ca. 10 min. Æblerne skal afkøle i 5 min. før anretningen.
Anretningen:
De lune æbler placeres i midten af en dyb tallerken og omkrensets af den kolde crem, der pyntes med citron melisse og en frisk figne
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Nøddebagt æbler på creme anglaise opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Nøddebagt æbler på creme anglaise fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Nøddebagt æbler på creme anglaise, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Æbleskiver (sønderjyske)     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Gryderet med broccoli og kalkun     Mormors Stegte sild i eddike     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Kvædemarmelade     Lagkage med karamelmousse, lakridslag og hvid brownie     Andebryst i ovn til mange     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Porrer i fad med oksekød     Pastaret i fad     Glace til kage     Børnenes kokoskugler     Oldes Kokoskranse     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]