opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bollekagemand

Bollekagemand

Bollekagemand
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(282)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bollekagemand
29.975
Visninger
316
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 08.03.2018 Bollekagemand var dagens opskrift den 08.03.2018

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


DU SKAL BRUGE
1 l. lunken vand
1 pk. gær ( kun 30g, hvis dejen koldhæver)
1 tsk salt
1 spsk. sukker
1 dl. oliven olie
1 pose frosne skovbær ca. 300g
1 dl rosiner
1 tsk. kardemomme
1 spsk vailliesukker
ca. 1,8-2kg mel.
æg til pensling


SÅDAN GØR DU
Gæren røres ud i det lunkne vand og salt og sukker blandes i. Olien og rosinerne røres i. Mel blandes med kardemomme og vanille og sigtes i. Når dejen stadig kan røres rundt med en ske, hældes de frosne bær i. Dejen bliver nu nok lidt mere flydende, men den blandes nu forsigtig med mel indtil den kan æltes. Ælt den kun lige til den ikke behøver at æltes mere, dejen må gerne være lidt fugtig endnu.du skal regne med at blive noget snasket på fingrene af bær og dej.

Lad dejen hæve en time eller læg den i et stort fad med film over og lad den koldhæve natten over i køleskabet.

Form nu bollerne, du herefter sætter tæt sammen til en kagemand eller dame. Der bliver ca. 15 boller til overs, du kan bage på en plade for sig. Lad kagemanden/damen efterhæve ca. en time. Pensel herefter med pisket æg. Lad den bage ca 20-25 min. bank bag på bollerne, for at høre, om kagemanden er færdig. Bollerne der er tilovers bager du 12-15 min. efter de er penslet.

SERVERING
Lad kagemanden afkøle og pynt den med enten smeltet mørk chokolade eller glasur og slik, som du tegner øje og næse og mund med, afhængig af hvor meget sukker den må indeholde.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bollekagemand med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bollekagemand, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Supersprøde havregrynskager.     Dansk bøf m. pandesauce     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Tunmousse      Grovboller     Grundopskrift til al wokmad     Pizza med kødsovs     Yoghurtboller     Waldorfsalat - Gammeldags     Franskbrød     Banan Muffins med kokos & chokolade     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     kylling og champignon i wok     Gammeldags Agurksalat     Pastaret i fad     Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      irsk stuvning med svinekød     æggesnaps     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]