Annoncering | Mobil/tablet version | 182 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bollekagemand

Bollekagemand

Bollekagemand
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(281)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bollekagemand
22.463
Visninger
265
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tanja & Thor

var dagens opskrift 12.03.2017 Bollekagemand var dagens opskrift den 12.03.2017

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
1 l. lunken vand
1 pk. gær ( kun 30g, hvis dejen koldhæver)
1 tsk salt
1 spsk. sukker
1 dl. oliven olie
1 pose frosne skovbær ca. 300g
1 dl rosiner
1 tsk. kardemomme
1 spsk vailliesukker
ca. 1,8-2kg mel.
æg til pensling


SÅDAN GØR DU
Gæren røres ud i det lunkne vand og salt og sukker blandes i. Olien og rosinerne røres i. Mel blandes med kardemomme og vanille og sigtes i. Når dejen stadig kan røres rundt med en ske, hældes de frosne bær i. Dejen bliver nu nok lidt mere flydende, men den blandes nu forsigtig med mel indtil den kan æltes. Ælt den kun lige til den ikke behøver at æltes mere, dejen må gerne være lidt fugtig endnu.du skal regne med at blive noget snasket på fingrene af bær og dej.

Lad dejen hæve en time eller læg den i et stort fad med film over og lad den koldhæve natten over i køleskabet.

Form nu bollerne, du herefter sætter tæt sammen til en kagemand eller dame. Der bliver ca. 15 boller til overs, du kan bage på en plade for sig. Lad kagemanden/damen efterhæve ca. en time. Pensel herefter med pisket æg. Lad den bage ca 20-25 min. bank bag på bollerne, for at høre, om kagemanden er færdig. Bollerne der er tilovers bager du 12-15 min. efter de er penslet.

SERVERING
Lad kagemanden afkøle og pynt den med enten smeltet mørk chokolade eller glasur og slik, som du tegner øje og næse og mund med, afhængig af hvor meget sukker den må indeholde.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Bollekagemand opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Bollekagemand med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bollekagemand, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Jordbærgrød - med ristede havreryn     Røræg i ovn     Pandekager med natron     Tofu ruller med aubergine     Marineret kalkunbryst- helstegt     Dansk bøf m. pandesauce     Aubergine pure     Karrysauce     Fisk i fad med lækker fløde sauce     Boller, bare de bedste     Peanutssmåkager     Chili con carne     Gode Råd - lette og luftige     Frisk pasta med laks og flødesovs     Wong-ton med vandkastanjer     Tyrkisk suppe     Marinerede flanksteak     Lockoutkage med citron og marengs     Mormors citronfromage     Fedtfattig frugtsalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com