opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rødkål a la kernesund

Rødkål a la kernesund

Rødkål a la kernesund
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(133)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Rødkål a la kernesund
15.651
Visninger
239
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

var dagens opskrift 07.03.2018 Rødkål a la kernesund var dagens opskrift den 07.03.2018

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


DU SKAL BRUGE
1 stk. rødkålshoved
2 spsk. Kokosolie
3 kanelstænger
6 stk. stjerneanis
6 stk. laurbærblade
1 spsk. vaniliepulver eller en hel vanillestang, der er halveret.
saft og skal af 2 øko.appelsin
1 l.Ufiltreret æblejuice
2.dl æblecidereddike
1 dl. rosiner
Salt & peber

evt.6-8 dadler til dadelpure, der bruges til at søde rødkålen lidt ekstra, hvis man synes.


SÅDAN GØR DU
Halvér rødkålshovedet og skær det i fine strimler. Skær det herefter over på den anden led, så det bliver en passende størrelse. Varm kokosolien op i gryden og svits rådkålen 5 min med kanelstænger, laurbærblade og stjerneanis og rosiner. Hæld herefter appelsinsaft, æblejuice og æblecidereddike i. Bland vanillepulver eller vanillestangen i samt reven appelsinskal. Smag til med salt og peber. Lad det simre under låg i 25 min. Lav det gerne dagen før, så det får lov at trække. Fjern laurbærblade, stjerneanis, vanillestang og kanelstænger lige inden servering først, da de giver en god smag imens det trækker. Vil man søde rødkålen lidt ekstra, lægges dadlerne i blød i 1 dl. vand natten over og blendes derefter til puré. Når rødkålen varmes inden op ige,n sødes der så med puréen efter smag.
SERVERING
Serveres til and eller flæskesteg.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rødkål a la kernesund med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rødkål a la kernesund, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brombærsyltetøj med rom     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Pandepizza     Brød med brændenælde og tang     Anderledes Kylling Parmesan     Spinat-champignon gratin     Franskbrød III     Pølsegifler     Pasta Cabonara uden æg     Blødkogte æg     Franskbrød II     Frisk pasta med laks og flødesovs     Citron sirup     Skaldyrssalat     Olivensnegle     Indbagte rejer     Aubergine-tomatsalat med frisk basilikum     Fersken suppe (den er genial)     tygstegsbøffer med tilbehør     Græsk rejetærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]