opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › konfekt

konfekt

konfekt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(80)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.426
Visninger
153
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Ingredienser:
100g mørk chokolade
100g flødechokolade
4 dl
Pinjekerner
Reven skal af 1 appelsin
Pynt:
Appelsinkugler eller “guldstøv”

Bagepapir



SÅDAN GØR DU
Tilberedning:
1. Riv appelsinen. Læg den revne appelsinskal til tørre på et stykke bagepapir. Tør evt. den revne appelsinskal i ovnen i ca. en time ved 100°C.
2. Smelt chokoladen over vandbad
3. Rør den revne og tørrede appelsinskal i.
4. Rist pinjekernerne på en tør pande.
5. Afkøl pinjekernerne lidt og vend dem i den smeltede chokolade.
6. Sæt toppe af chokoladeblandingen på et stykke bagepapir.
7. Drys konfektstykkerne med appelsinkugler eller “gulvstøv” og køl dem af, til chokoladen er stivnet.

SERVERING
server kold som konfekr til kaffe
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på konfekt fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet konfekt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grov go'e boller     Pasta med pesto og parmesan     Brøndum´s ovnret     Rødløgs sauce     Appelsin-hindbær Smoothie     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Havkat med grønsagsragout, pasta & fynsk pesto     Mandarinris a la Malta     Nakkekoteletter i fad med karry     Kold kartoffelsalat med Radiser     Grillet krondyrfilet     Lammeculotte i ovn.     Flødekartofler II     Bondeomelet     Spagetti carbonara     Rejer al pil pil     Portvinsmarineret svinemørbrad     Knasende chokolade-Godter     Drømmekage mums     Raclette med det hele     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]