opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs

Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs

Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(181)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs
21.550
Visninger
273
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 l god vanilieis
4 dl hasselnødder

2 dl piskefløde
1 dl sukker
1 dl lys sirup
100 g smør


SÅDAN GØR DU
Rist hasselnødderne. Enten i ovnen ved 200 grader eller på en tør stegepande til de får en gyldenbrun farve og skallerne løsner sig. Gnub nødderne i hænderne til det meste skal er væk, pak dem ind i et viskestykke og knus dem med en kasserolle, der kan klare mosten… Der må meget gerne være nogle store stykker nødder imellem.
Her kan du så vælge om du har god tid eller ej:

God tid(kan gøres flere timer inden servering): Sæt en form i fryseren, så den bliver kold. Lad isen stå ude i 15 min og rør den med en håndmixer til den er blød og rør næsten alle nødderne ind i den. Fyld isen i den kolde form og drys de sidste nødder over. Sæt isen i fryseren og tag den ud 15 min før servering. Stil isen på bordet med karamelsovsen i en kande eller scoop isen i portionsglas og hæld karamelsovs over. Stil resten af sovsen på bordet i en kande.
Hurtig løsning:
Rist og knus nødderne som ovenfor, men scoop isen i portionsglas og drys nødderne over.
Karamelsovsen laves ved at:
Koge fløden, sukkeret, siruppen og halvdelen af smørret i en kasserolle. Lad blandingen koge rigtigt til den har fået en tyk konsistens og en mørkebrun farve – det tager ca.15-25 min. Rør det sidste smør i og lad sovsen køle lidt af. Du kan sagtens lave den i god tid og varme den op, når den skal serveres. Evt. i mikroen - det går dog hurtigt, så hold øje med den.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Blommetrifli     Bagt æblekage med revne æbler.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Blommelikør     Langtidsstegt oksemørbrad     Færøsk æblekage     Helstegt grillet oksefilet     Svampet kanelkage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Mormors citronfromage     Grillet jomfruhummerhaler     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Porrer i fad med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]