opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs

Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs

Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(169)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs
18.579
Visninger
258
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 l god vanilieis
4 dl hasselnødder

2 dl piskefløde
1 dl sukker
1 dl lys sirup
100 g smør


SÅDAN GØR DU
Rist hasselnødderne. Enten i ovnen ved 200 grader eller på en tør stegepande til de får en gyldenbrun farve og skallerne løsner sig. Gnub nødderne i hænderne til det meste skal er væk, pak dem ind i et viskestykke og knus dem med en kasserolle, der kan klare mosten… Der må meget gerne være nogle store stykker nødder imellem.
Her kan du så vælge om du har god tid eller ej:

God tid(kan gøres flere timer inden servering): Sæt en form i fryseren, så den bliver kold. Lad isen stå ude i 15 min og rør den med en håndmixer til den er blød og rør næsten alle nødderne ind i den. Fyld isen i den kolde form og drys de sidste nødder over. Sæt isen i fryseren og tag den ud 15 min før servering. Stil isen på bordet med karamelsovsen i en kande eller scoop isen i portionsglas og hæld karamelsovs over. Stil resten af sovsen på bordet i en kande.
Hurtig løsning:
Rist og knus nødderne som ovenfor, men scoop isen i portionsglas og drys nødderne over.
Karamelsovsen laves ved at:
Koge fløden, sukkeret, siruppen og halvdelen af smørret i en kasserolle. Lad blandingen koge rigtigt til den har fået en tyk konsistens og en mørkebrun farve – det tager ca.15-25 min. Rør det sidste smør i og lad sovsen køle lidt af. Du kan sagtens lave den i god tid og varme den op, når den skal serveres. Evt. i mikroen - det går dog hurtigt, så hold øje med den.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vanilieis med ristede hasselnødder og karamelsovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rødvins glace/sauce     Fersken suppe (den er genial)     Børnenes kokoskugler     Mornay sauce     Min perfekte stegte kylling:     Oreganobrød med parmesan     Gammeldaws æbleflæsk.     Grønkålssalat med mandler og æbler     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Ægte indianer-røv     langtidsstegt farseret and     Marineret kalkunbryst- helstegt     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Trylledej (ikke spiseligt)     Piment sauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fiskefrikadeller med fersk spæk     Brownie med saltkaramel midte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]