opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bounty chokoladekage

Bounty chokoladekage

Bounty chokoladekage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(144)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.397
Visninger
164
Print
Kategori
til personer
til 12
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Chokoladekage:
- 200 g mørk kogechokolade
- 200 g smør
- 4 æg
- 2 dl sukker
- ½ tsk vanilie
- 2½ dl hvedemel
- 1 tsk. Bagepulver
Kokosmassen
- 50 g smør
- 1 dl Sukker
- ½ dl flormelis
- 2 dl piskefløde
- 200 g kokosmel
Ganache:
- 75 gram god chokolade, 56%
- 75 gram god lys chokolade
- ½ dl fløde
- 25 gram smør


SÅDAN GØR DU
Kage: Smelt chokoladen og smørret i vandbad ved svag varme.

Afkøl chokolade imens du pisker æg og sukker let og luftigt.

Bland mel, vanilie og bagepulver. Vend forsigtigt chokoladesmør blandingen i æggemassen og vend derefte forsigtigt mel og bagepulver i.

Kom dejen i en smurt rund springform, ca 24 cm
Sæt kagen midt i ovnen. Bag ved 200° i 13-15 min.
Lad kagen stå i formen til den er kold. Når kokosmassen skal fordeles ville jeg lade kagen stå i formen og stille det hele i køleskabet.

Kokosmassen: Bland smør, sukker og fløde i en gryde, og kog i 5 minutter. Tilsæt kokosmel. Hæld massen ud på den afkølede kage og fordel det i et jævnt lag ovenpå kagen.

Når det er fordelt skal kagen stå koldt, gerne i køleskab.

Overtrækkes med Ganache - jeg foretrækker en blanding af mørk og lys, men det kan man gøre helt som man selv ved.

Ganache: Smelt smør, fløde og chokolade over et vandbad.
Rør det godt sammen.

Fordel Ganache over kage og rod evt lidt rundt i det så det giver lidt struktur i ganachen i stedet for at prøve på at lave den helt glat. Det ser rigtig fint ud.

Ganachens holdbarhed: 3 dage ved stuetemperatur, 2 uger i køleskabet, 1/2 år i fryseren.
SERVERING
Serveres kold da det er en tung kage, og evt pyntet med kokosmel rundt i kanten af kagen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bounty chokoladekage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bounty chokoladekage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kartoffeltårn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Havkat i fad med grønsager og bacon     Grillspyd     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Nemme flûtes     Svensk pølseret - lækker opskrift på børnefamilie klassiker     Shredded oksekød til burritos og taco     Grillet vildt dyrekølle     Madbrød med rosmarin     Fars hjemmelavet nougatis     Frisk myntete     Forloren hare m ribs-flødesovs     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Suppekuren     Svampet kanelkage     Brunch pølser,æg og bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]