Annoncering | Mobil/tablet version | 230 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bounty chokoladekage

Bounty chokoladekage

Bounty chokoladekage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(144)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.733
Visninger
137
Print
Kategori
til personer
til 12
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Fru Møller

DU SKAL BRUGE
Chokoladekage:
- 200 g mørk kogechokolade
- 200 g smør
- 4 æg
- 2 dl sukker
- ½ tsk vanilie
- 2½ dl hvedemel
- 1 tsk. Bagepulver
Kokosmassen
- 50 g smør
- 1 dl Sukker
- ½ dl flormelis
- 2 dl piskefløde
- 200 g kokosmel
Ganache:
- 75 gram god chokolade, 56%
- 75 gram god lys chokolade
- ½ dl fløde
- 25 gram smør


SÅDAN GØR DU
Kage: Smelt chokoladen og smørret i vandbad ved svag varme.

Afkøl chokolade imens du pisker æg og sukker let og luftigt.

Bland mel, vanilie og bagepulver. Vend forsigtigt chokoladesmør blandingen i æggemassen og vend derefte forsigtigt mel og bagepulver i.

Kom dejen i en smurt rund springform, ca 24 cm
Sæt kagen midt i ovnen. Bag ved 200° i 13-15 min.
Lad kagen stå i formen til den er kold. Når kokosmassen skal fordeles ville jeg lade kagen stå i formen og stille det hele i køleskabet.

Kokosmassen: Bland smør, sukker og fløde i en gryde, og kog i 5 minutter. Tilsæt kokosmel. Hæld massen ud på den afkølede kage og fordel det i et jævnt lag ovenpå kagen.

Når det er fordelt skal kagen stå koldt, gerne i køleskab.

Overtrækkes med Ganache - jeg foretrækker en blanding af mørk og lys, men det kan man gøre helt som man selv ved.

Ganache: Smelt smør, fløde og chokolade over et vandbad.
Rør det godt sammen.

Fordel Ganache over kage og rod evt lidt rundt i det så det giver lidt struktur i ganachen i stedet for at prøve på at lave den helt glat. Det ser rigtig fint ud.

Ganachens holdbarhed: 3 dage ved stuetemperatur, 2 uger i køleskabet, 1/2 år i fryseren.
SERVERING
Serveres kold da det er en tung kage, og evt pyntet med kokosmel rundt i kanten af kagen.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Bounty chokoladekage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Bounty chokoladekage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bounty chokoladekage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]