opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Anderledes Kylling Parmesan

Anderledes Kylling Parmesan

Anderledes Kylling Parmesan
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(156)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Anderledes Kylling Parmesan  Foto af : Maduniverset
26.007
Visninger
389
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 21.05.2019 Anderledes Kylling Parmesan var dagens opskrift den 21.05.2019



DU SKAL BRUGE
2 Kyllingbryst fileter.
Frisk Timian.
Frisk Rosmarin.
En blok frisk parmesan ost. (Ikke noget poseost, brug frisk)
En pakke parmaskinke.


SÅDAN GØR DU
Start med at hakke krydderurter let.
Drys så urterne udover fileterne.
Tag et rivejern og riv parmesanen udover fileterne. Mængden af ost er subjektiv men gerne et ordentligt læs.
Pres osten let ned på kyllingen så det sidder forholdsvist fast.
Tag så parmaskinken og læg den rundt om fileterne, brug gerne 3 stykker skinke pr filet.
Parmaskinken skal kun lige overlappe hinanden.
Tag en pande, hæld en slat olivenolie på og varm godt på. Når olien er meget varm, læg da kyllingerne på panden og rist parmaskinken af på begge sider så der kommer en sprød overflade. Skru ned for varmen og lad kyllingen stege færdig i 8-10 minutter.
Et voila, kylling parmesan.
SERVERING
Server gerne på et leje af frisk pasta smagt til med en god olivenolie og friskkværnet peber. God fornøjelse. Ps: Du behøver ikke at bruge olivenolie til stegningen, de fleste neutrale olier er egnede. Men lad nu for alt i verden være med at brug smør, margarine eller flydende stegemidler. Det ødelægger parmaskinken fuldstændigt.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Anderledes Kylling Parmesan med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Anderledes Kylling Parmesan, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Græsk-Yoghurt brød     Bedstefarkage     Mornay sauce     Gammeldags Pandekager     Bagte kartofler med fyld - vegetar     Madpandekager med squash     Morgenbirkes - fryseegnede     Hjemmelavet rødkål     Rygeostsalat     Mormors Stegte sild i eddike     Pastaret i fad     Æggekage     Rundstykker og horn     Blommetrifli     Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     tigerrejer i en mariade af olie, hvidløg, pesto og chili     Kanel toast     Toves hindbærroulade.     Farserede porre med champignonsovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]