(Opskrift fortsætter under reklamen)

Bedste pølsehorn

Bedste pølsehorn
Marlene

Ca. pris
16 kr.
TID
50 (min)
Opskrift glæde: (204 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Bedste pølsehorn har været besøgt 19709 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde



Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Gæren opløses i det lunken vand og det røres rundt, derefter tilsættes resten af ingredienserne og 2/3 af melet eller det der er passende til dejen og dejen må gerne "klistre" lidt til hænderne. Dejen æltes og den stilles til at hæve i 20-30 minutter. Dejen rulles ud på bordet med lidt mel og der skæres trekanter, pølserne skæres/klippes over i 3 lige store stykker på trekanterne kommer man evt. lidt ketchup på det gør pølsehornene lidt mere lækre, og pølserne lægges på og trekanterne rulles om pølsen, og overpå skæres nogen striber så de ser mere prof. ud :-)

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

9847-Billede1529.jpg
9847-Billede1530.jpg

Relaterede opskrifter

(Reklame)








Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt