opskrifter
Søg i 12.595 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tatarklubben - Opskrift på Bøf Tatar

Tatarklubben - Opskrift på Bøf Tatar

Tatarklubben - Opskrift på Bøf Tatar
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(161)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.133
Visninger
141
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Tatarklubbens nøgle til vellykket bøf tatar er frisk kød, frisk hånd-hakkede i sidste øjeblik. En kødhakkemaskine kan synes effektivt, men man bør bruge en meget skarp kniv og bare hakke og snitte. Konsistensen vil blive bedre. Og brug endelig ikke en foodprocessor til tatar da man så fuldstændig vil ødelægge retten!

Ingredienser til tatar a la Tatarklubben
2 æggeblommer
2 spsk Dijon sennep
4 ansjos fileter, finthakket
2 teskefulde ketchup
1 tsk Worcestershire sauce
Tabasco sauce, efter smag
Friskkværnet sort peber
1 / 4 kop olie (60 ml)
1 lille glas Cognac (30 ml)
1 lille løg, frisk og fint hakket
2 kapers, skyllede (55 g)
2 pickles, finthakkede (55 g)
4 kviste af persille, finthakket
560 g magert oksekød
6 skiver godt rugbrød


SÅDAN GØR DU
Tatarklubben fremgangsmåde
Slå æggeblommerne ud i en stor rustfri stål skål og tilsæt sennep og ansjoser. Bland godt, tilsæt derefter ketchup, Worcestershire sauce, Tabasco og peber og bland godt igen. Olien piskes langsomt i, tilsæt derefter Cognac og bland igen. Tilsæt løg, kapers, cornichoner, og persille.
Tilsæt det hakkede kød i skålen og bland godt med en ske eller dine hænder. Fordel kødet jævnt blandt de seks kølede middagstallerkener og form kødet til bøffer eksempelvis ved hjælp af en spatel.
SERVERING
Serveres straks med godt rugbrød Tatarklubben siger velbekomme!
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Søren Dyggve
21.03.2011, 14:21
Super lækker tataropskrift Henrik! Det er virkelig en af de bedste Tatarmadder jeg har fået. Den kan klart anbefales. Der står dog at den er beregnet til 4 personer, men med 6 stk brød? Mener der skulle være rigeligt til 6 mennesker, så mon ikke den skulle være beregnet til 6? Men i hvert fald super opskrift!
 
Denne gode opskrift på Tatarklubben - Opskrift på Bøf Tatar fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tatarklubben - Opskrift på Bøf Tatar, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Stegt flæsk m. persillesovs     Indbagte rejer     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Fars i fad med hvidkål     Hjemmelavet nutella      Mandarin kage     Bounty kugler     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Børnenes kokoskugler     Oldes Kokoskranse     Ovnstegt røget medister     Mormors Stegte sild i eddike     Spaghetti med kødsovs     Piment sauce     Brownie med saltkaramel midte     Ritas Mønske Klejner     Svampet kanelkage     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]