opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjertekage med mokkaglasur

Hjertekage med mokkaglasur

Hjertekage med mokkaglasur
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(132)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.975
Visninger
119
Print
Kategori
til personer
til 1
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
200 g hasselnøddekerner,malede
100 g smør
3 æg
1½ dl sukker
1 tsk bagepulver
Mokkaglasur:
2 dl flormelis
ca 2 spsk stærk kaffe
½ spsk kakao
Pynt:
ristede hasselnødder-eller val-nøddekerner


SÅDAN GØR DU
smelt smøret og lad det køle. pisk æg og sukker let og luftigt. bland de malede nøddekerner med bagepulveret og rør det i æggeblandingen sammen med det smeltede smør. Hæld dejen i en smurt og raspdrysset kageform i hjertefacon(eller en almindelig kageform). Bag kagen på nederste rille i ovnene ved 175 grader i ca 30 min..Lad kagen køle lidt af,vend den ud af formen og lad den køle helt af. Rør sigtet flormelis, stærk kaffe og kakao sammen til en glasur og bred den ud over kagen, så det også løber lidt ned ad siderne. Pynt med ristede hasselnødder,inden glasuren er helt stivnet. rist nødderne således: læg hasselnødderne på en bageplade beklæt med bagepapir og ris dem i ovnen ved 175 grader i 10-15 min. Lad nødderne køle lidt af og gnid de brune hinder af med fingerne.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hjertekage med mokkaglasur fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjertekage med mokkaglasur, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lammekøllerester i fad.     Mælkebøttemarmelade     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     barbeque marinade     Svampet kanelkage     Tunmousse      Grillspyd     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grov go'e boller     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Den bedste Kylling i Karry!     Pastaret i fad     Bagte Kartofler på Grill     Bedstemor Ands æbletærte II     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Kanelsnegle kagemand     Karbonader i fløde/porre sauce     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]