opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Appelsinsvaner

Appelsinsvaner

Appelsinsvaner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(140)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Appelsinsvaner
12.019
Visninger
133
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 01.02.2018 Appelsinsvaner var dagens opskrift den 01.02.2018

DU SKAL BRUGE
Citron creme:
• 2 dl. Piskefløde
• 150 g. god hvid chokolade
• 2 bl. husblas
• saft & skal fra ½ appelsin
Vandbakkelsesdej:
• 1 dl. vand
• 100 g. smør
• 100 g. hvedemel
• 1 dl. æg
Citron creme:
Husblassen lægges i blød i koldt vand i en ½ time. Fløden bringes til kogepunktet & tages af varmen.
Den hvide chokolade hakkes fint & kommes i den varme fløde. Vrid husblassen for vand & kom den direkte op i den varme chokolade / fløde. Tilsæt revet appelsin-skal & -saft. Rør godt indtil cremen er ensartet. Appelsincremen kommes op i en ren beholder & afkøles helt i køleskab min. 4 timer, men gerne til næste dag.


SÅDAN GØR DU
Vandbakkelsesdej & svaner:
Vand & smør smeltes i en gryde, melet tilsættes & der røres godt & hurtigt til en "smørbolle" er dannet. Gryden tages af varmen. Vent 2 - 3 minutter. Æggene tilsættes lidt ad gangen under omrøring. Fedt 2 stk. bageplader med en anelse neutral olie. Kom ¾ del af dejen op i en sprøjtepose med en stor glat tylle. Den resterende 1/3 del af dejen kommes op i en sprøjtepose med en lille glat tylle.

Sprøjt "kroppene" med den store tylle til dråber så store som æg. Hver "krop" formes i den ene ende, så der dannes en lille "svanerumpe".

Sprøjt "halsene" med den lille tylle til slanke spejlvendte S'er. Til sidst sprøjtes et lille næb med den samme lille tylle, så svanerne "knejser" med nakken….

Svanekroppene bages ved 190 grader til de er let gyldne - ca. 12 - 15 minutter.
Svanehalsene bages også ved 190 grader til de er let gyldne - ca. 5 - 7 minutter.
Kroppe & halse afkøles. Kroppen flækkes halve igennem & fyldes med pisket appelsincreme.
Halsene stikkes i & svanerne drysses med en anelse sigtet flotmelis.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Appelsinsvaner med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Appelsinsvaner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gateau Marcel      Hjemmelavet marcipan - kun 2 ingredienser     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Oldes Kokoskranse     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Børnenes kokoskugler     Ovnstegt røget medister     Indbagte rejer     Mormors Stegte sild i eddike     Trylledej (ikke spiseligt)     Mandarin kage     Hjemmelavet nutella      Spaghetti med kødsovs     Fars i fad med hvidkål     Stegt flæsk m. persillesovs     Raclette med det hele     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Andebryst i ovn til mange     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]