Annoncering | Mobil/tablet version | 282 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.413 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Appelsinsvaner

Appelsinsvaner

Appelsinsvaner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(138)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Appelsinsvaner
10.479
Visninger
118
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Signe

var dagens opskrift 01.02.2017 Appelsinsvaner var dagens opskrift den 01.02.2017

DU SKAL BRUGE
Citron creme:
• 2 dl. Piskefløde
• 150 g. god hvid chokolade
• 2 bl. husblas
• saft & skal fra ½ appelsin
Vandbakkelsesdej:
• 1 dl. vand
• 100 g. smør
• 100 g. hvedemel
• 1 dl. æg
Citron creme:
Husblassen lægges i blød i koldt vand i en ½ time. Fløden bringes til kogepunktet & tages af varmen.
Den hvide chokolade hakkes fint & kommes i den varme fløde. Vrid husblassen for vand & kom den direkte op i den varme chokolade / fløde. Tilsæt revet appelsin-skal & -saft. Rør godt indtil cremen er ensartet. Appelsincremen kommes op i en ren beholder & afkøles helt i køleskab min. 4 timer, men gerne til næste dag.


SÅDAN GØR DU
Vandbakkelsesdej & svaner:
Vand & smør smeltes i en gryde, melet tilsættes & der røres godt & hurtigt til en "smørbolle" er dannet. Gryden tages af varmen. Vent 2 - 3 minutter. Æggene tilsættes lidt ad gangen under omrøring. Fedt 2 stk. bageplader med en anelse neutral olie. Kom ¾ del af dejen op i en sprøjtepose med en stor glat tylle. Den resterende 1/3 del af dejen kommes op i en sprøjtepose med en lille glat tylle.

Sprøjt "kroppene" med den store tylle til dråber så store som æg. Hver "krop" formes i den ene ende, så der dannes en lille "svanerumpe".

Sprøjt "halsene" med den lille tylle til slanke spejlvendte S'er. Til sidst sprøjtes et lille næb med den samme lille tylle, så svanerne "knejser" med nakken….

Svanekroppene bages ved 190 grader til de er let gyldne - ca. 12 - 15 minutter.
Svanehalsene bages også ved 190 grader til de er let gyldne - ca. 5 - 7 minutter.
Kroppe & halse afkøles. Kroppen flækkes halve igennem & fyldes med pisket appelsincreme.
Halsene stikkes i & svanerne drysses med en anelse sigtet flotmelis.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Appelsinsvaner opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Appelsinsvaner med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Appelsinsvaner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Limefromage med fløde     Kantarel sauce     Krydder frikadeller     Den bedste Kylling i Karry!     Svampet kanelkage     Kyllingeragout     Julekager      krydret farsfad med porrer     Panettone     Grov go'e boller     Frisk pasta med laks og flødesovs     De fantastiske ananasbøffer     Orientalsk Kylling med Kokosmælk     Knasende chokolade-Godter     Tapas med chorizo     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Julekringle med marcipan     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com