Annoncering | Mobil/tablet version | 293 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Appelsinsvaner

Appelsinsvaner

Appelsinsvaner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(138)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Appelsinsvaner
10.647
Visninger
118
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Signe

var dagens opskrift 01.02.2017 Appelsinsvaner var dagens opskrift den 01.02.2017

DU SKAL BRUGE
Citron creme:
• 2 dl. Piskefløde
• 150 g. god hvid chokolade
• 2 bl. husblas
• saft & skal fra ½ appelsin
Vandbakkelsesdej:
• 1 dl. vand
• 100 g. smør
• 100 g. hvedemel
• 1 dl. æg
Citron creme:
Husblassen lægges i blød i koldt vand i en ½ time. Fløden bringes til kogepunktet & tages af varmen.
Den hvide chokolade hakkes fint & kommes i den varme fløde. Vrid husblassen for vand & kom den direkte op i den varme chokolade / fløde. Tilsæt revet appelsin-skal & -saft. Rør godt indtil cremen er ensartet. Appelsincremen kommes op i en ren beholder & afkøles helt i køleskab min. 4 timer, men gerne til næste dag.


SÅDAN GØR DU
Vandbakkelsesdej & svaner:
Vand & smør smeltes i en gryde, melet tilsættes & der røres godt & hurtigt til en "smørbolle" er dannet. Gryden tages af varmen. Vent 2 - 3 minutter. Æggene tilsættes lidt ad gangen under omrøring. Fedt 2 stk. bageplader med en anelse neutral olie. Kom ¾ del af dejen op i en sprøjtepose med en stor glat tylle. Den resterende 1/3 del af dejen kommes op i en sprøjtepose med en lille glat tylle.

Sprøjt "kroppene" med den store tylle til dråber så store som æg. Hver "krop" formes i den ene ende, så der dannes en lille "svanerumpe".

Sprøjt "halsene" med den lille tylle til slanke spejlvendte S'er. Til sidst sprøjtes et lille næb med den samme lille tylle, så svanerne "knejser" med nakken….

Svanekroppene bages ved 190 grader til de er let gyldne - ca. 12 - 15 minutter.
Svanehalsene bages også ved 190 grader til de er let gyldne - ca. 5 - 7 minutter.
Kroppe & halse afkøles. Kroppen flækkes halve igennem & fyldes med pisket appelsincreme.
Halsene stikkes i & svanerne drysses med en anelse sigtet flotmelis.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Appelsinsvaner opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Appelsinsvaner med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Appelsinsvaner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]